Esapekka Lapilta vihjaus tulevaisuudestaan – "Päätelkää tuosta mitä haluatte"

MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat 6:16
MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat.

Esapekka Lappi ei ole ainakaan omien sanojensa mukaan rustannut allekirjoitustaan uuteen sopimuspaperiin.

Lappi siirtyi täksi vuodeksi Hyundain tehdastiimin kuljettajaksi rallin MM-sarjassa. Hieman tahmean alun jälkeen Lappi pääsi hyvään vauhtiin Hyundain Rally1-autolla kevään ja alkukesän kisoissa, joista hän nappasi neljä palkintokorokepaikkaa.

Kotikilpailussa Jyväskylässä huipputulos jäi saavuttamatta, sillä Lappi ajoi Hyundaillaan rajusti päin koivua. Aiemmin tässä kuussa ajetusta Kreikan Akropolis-rallista jäi käteen puolestaan viides sija ongelmia täynnä olleen viikonlopun päätteeksi.

MM-sarjan tallit pyrkivät parhaillaan lyömään miehistöjään lukkoon ensi vuodelle. Lapin Hyundai-sopimus kattaa tämän kauden, mutta tiettävästi siihen kuuluu myös optiovuosia.

Lapin mukaan jatkosta ei ole vielä sovittu.

– Tässä on nyt pohdinnan alla, miten ensi vuosi rakentuu. Kortit ovat niin sanotusti omissa käsissä, Lappi kertoo arvoituksellisesti MTV Urheilulle.

Lapin mukaan hänen tilanteensa on "tosi hyvä".

– Kyse ei ole vain siitä, mitä minulle tarjotaan, vaan mitä myös minä haluan, Lappi avaa tilannettaan sen, minkä pystyy paljastamatta liikaa.

–  Nyt en kommentoi sen enempää. Päätelkää tuosta mitä haluatte. Yritin olla poliittinen vastauksissani, pieksämäkeläinen velmuilee.

Lappi kilpailee seuraavan kerran ensi viikolla, kun pisteistä ajetaan Chilen MM-sorarallissa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat