Mainos

Erotiikka takaisin tuoreiden vanhempien arkeen

Vauvan syntymän jälkeen vanhempien keskinäinen suhde muuttuu. Miten erotiikka tuodaan takaisin parisuhteeseen?

Uusi perheenjäsen vaatii aikaa ja muuttaa myös vanhempien suhdetta. Jos erotiikka tuntuu jääneen menneisyyteen, ei hätää. Lilsugar.com antaa vinkkejä eroottisen kipinän uudelleen sytyttämiseen.

Fyysinen yhteys takaisin

Jos fyysinen yhteys välillänne tuntuu katkenneen, on aika tuoda se takaisin päivittäisillä pienillä teoilla. Kevyt kosketus kumppanin alaselkään tai muuhun hieman vihjaavaan paikkaan kertoo, että ajattelet häntä, vaikkette puhuisikaan mitään.

Kun lapset on kylvetetty, syötetty ja peitelty unille, harvalla riittää energiaa suurenmoisen romanttisen illallisen järjestämiseen.

Luottakaa siis pieniin, kiintymystä viestiviin eleisiin. Hierokaa toistenne jalkoja tai hartioita: uuden perheenjäsenen kannatteleminen saattaa jumittaa lihakset, ja fyysinen helliminen paitsi rentouttaa, myös lisää fyysistä kontaktia välillenne.

Päivän aikana tekstiviesti on oiva tapa muistaa rakastasi: kerro, että ajattelet häntä, tai lähettele pelkkiä sydämiä. Romanttinen tekstailu ei ole vain teinien juttu! Kun teette yhteisiä suunnitelmia viikonlopun varalle, lähetä sähköposti tai tekstiviesti kultasi ollessa töissä ja kerro, miten innoissasi olet suunnitelmistanne ja tulevasta ajastanne kahden kesken.

Shoppaile erotiikkaa

Tuo seksi takaisin päivittäiseen elämääsi valmistautumalla siihen: kun shoppailet supermarketissa, nappaa vaippojen ja pesuaineiden lisäksi mukaasi liukuvoide, uudet alusvaatteet tai kondomeja.

Jos kehon muutokset mietityttävät uutta äitiä, uusi, vihjaavasti peittävä alusasusetti saattaa ratkaista ongelman, ja korostaa kehon parhaita puolia. Liukuvoide taas pitää makuuhuoneleikin sujuvana, mikäli hermostuneisuus estää luonnon omien liukuvoiteiden syntymisen.

Suklaakastike tuo makuuhuoneeseen leikkisyyttä, jos haluatte koristella toistenne vartalot. Kastikkeen voi myös syödä jäätelön kanssa romanttista elokuvaa tuijottaessanne. Eroottissävytteinen elokuva on myös hyvä tapa tuoda seksi takaisin suhteeseen, joten aloittakaa yhteinen iltanne television edessä.

Mikäli töllötin ei ole teidän juttunne, kokeilkaa eroottisia pelejä. Makuuhuoneeseen suunnitellut lautapelit lähestyvät seksuaalisuutta huumorilla, joka osaltaan vähentää paineita. Älkää siis tehkö raskauden jälkeisestä kohtaamisestanne liian vakavahenkistä. Sensuelli valaistus ja lasi viiniä auttavat osaltaan hellittämään.

Univajeesta kärsivä äiti ja pehmoinen sänky ei ole paras yhdistelmä. Lämmin peitto ja futon -patja saattavat eroottisten tunnelmien sijaan houkuttaa nukahtamaan, joten kokeilkaa seksiä olohuoneessa tai suihkussa.

MTV3/Helmi

Lähde: Lilsugar.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.