Erosta toipunut Kate Winslet löysi nuoremman mallirakkaan

Titanic-elokuvasta maailman maineeseen ponnahtanut englantilaiskaunotar on lääkinnyt erosta murtunutta sydäntään uudella rakkaudella.

Kate Winslet, 34, on löytänyt rinnalleen uuden kullan, jota kehtaa esitellä punaisella matolla ja kaveripiirissä. Katen uusi rakas on nimittäin kymmenen vuotta näyttelijätärtä nuorempi miesmalli Louis Wilder.

– Louis on viettänyt paljon aikaa Katen kanssa viime aikoina. Kate oli itseasiassa Louisin mukana New Yorkissa, kun tämä oli kaupungissa kuvaamassa mainosta, lähde kertoo News of the World -lehdelle.

Lähteen mukaan Kate on tapaillut komeaa mallinuorukaista jo tovin, mutta halunnut pitää suhteen salassa. Oscar-palkittu näyttelijtär erosi ohjaajamiehestään Sam Mendesistä maaliskuussa.

Eron jälkeen Kate on pitänyt matalaa profiilia ja keskittynyt olemaan lastensa, yhdeksänvuotiaan Mian ja kuusivuotiaan Joen, kanssa.

Naisen huulilla on nähty kuitenkin leveä hymy viime aikoina ja syyksi on paljastunut romanssi Louisin kanssa.

– Louis on todella huumorintajuinen ja rakastettava nuori mies. Hän on myös hyvin jalat maassa -tyyppiä. Vaikka Louis on hyvännäköinen kaveri ja saa paljon huomiota naisilta, ei hän ole ollenkaan tyypillinen miesmalli. Ulkonäkö ei ole noussut hänellä päähän, lähde kertoo.

Katso kuva Katen uudesta rakkaasta täältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat