Eroottinen novelli: Sauna kuumana

Helmen eroottiset novellit kertovat kuumia tarinoita naisten näkökulmasta.

Olin istunut pitkän päivän puuduttavassa koulutuksessa ja katsoin kelloa; enää puoli tuntia ja tämä päivä olisi pulkassa. Huomenna vielä kahdeksan tuntia lakisääteisten asioiden käsittelyä edessä. Kohta pääsisin hotelliin, saunaan, uimaan ja rentoutumaan.

Kiirehdin hotellille muistaen, että siellä on saunaremontti menossa, joten miehillä ja naisilla on erilliset saunavuorot. Naisten saunavuoro päättyy seitsemältä, jonka jälkeen on miesten vuoro. Pääsisin suihkuun kyllä kylpylän jälkeen, mutta tahdon ehdottomasti saunaan rentouttamaan kivuliaita hartioitani.

Allasalueella on ihanan hiljaista. Saan kaikessa rauhassa uida ja nauttia poreista. Poreammeessa ummistan silmäni ja tunnen lämpimän veden poreineen hivelevän poveani ja ihoani saaden työstressin kaikkoamaan. Tunnen oloni raukeaksi ja unohdun paikallani. Kun vihdoin havahdun ja lähden kohti saunaa, kylpylässä on oudon hiljaista.

Otan bikinini pois ja käyn selinmakuulle saunan lauteille. Tuskin kukaan tulee enää saunaan. Naisten saunavuoroa on enää parikymmentä minuuttia jäljellä. Ummistan silmäni ja nautin saunan pehmeästä lämmöstä. En kuule, kun ovi käy. Tuntuu kuin joku istuisi viereeni, mutta kuvittelen sen olevan päiväunta, jollaiseen yleensä vaivun ollessani kevyessä horroksessa.

Tunnen kevyen kosketuksen reidelläni: kutittavan ja viipyilevän. Tuntuupa tämä päiväuni sangen todelliselta. En halua avata silmiäni, ettei uni katoa ennen kuin se on kunnolla edes alkanutkaan. Kädet kiirivät leikitellen kohti rintojani ja tunnen ne hetken kuluttua rinnoillani. Nännini kovettuvat ja henkeni salpautuu. Kostun ja pidättelen kiihottumiseltani hengitystä. Tunnen, kuinka kieli leikkii rinnoillani ja toinen käsi eksyy alas. Alan hapuilla käsilläni koskettelijaani.

Hmm… Tällä miehellä on kunnon varustus, eikä kroppakaan hullummalta tunnu. Tunnen huulet huulillani ja raotan niitä hieman samalla voihkaisten. Pohdin silmien avaamista, mutta pelkään tilanteen ja sen kiihottavuuden katoavan siinä silmänräpäyksessä.

Nautin, kun saan hänet kokonaan. Pyydän häntä tulemaan jo sisääni, mutta hän vastaa naurahduksella ja laskeutuu alemmas. Tunnen pian huulet sisäreidelläni ja pienen parransängen. Hengitän syvään ja raskaasti. Tunnen huippuni tulevan.

Hän sanoo tämän olleen ensimmäinen erä. Ajatuksiini ei edes tule se, että saatamme tulla yllätetyiksi, kun olemme kylpylän saunassa. Löydämme pian yhteisen rytmin. Tuntuu sanoinkuvaamattoman ihanalta ja kiihkoni kasvaa jälleen. Samalla hän näykkii rintojani ja painan hänen pakaroitaan itseäni vasten kuin kuin vahvistaakseni sisääntulon. Tunnen huulet huulillani ja vastaan niiden kutsuun.

Hengitykseni on raskas ja koen taivaallisia hetkiä tuon tuntemattoman kanssa. Tuudittelemme siinä yhdessä. Raotan hiljalleen silmäni ja sanon kaivanneeni tällaista kosketusta pitkään. Mies virnistää ja hänen kissamaiset silmänsä hymyilevät.

Mies huikkaa perääni saako puhelinnumeroni. Sanon, että uskon kohtaloon, enkä anna numeroani. Jos on tarkoitettu, että meidän kuuluu vielä tavata, tapaamme kyllä.

Hotellihuoneeseen päästyäni uskon kuvitelleeni kaiken mielessäni. Enhän minä tee mitään – ainakaan julkisessa saunassa! Sen on pakko olla unta. En saa nukuttua ja pyörin sängyssä. Aamulla herään kännykän piippaukseen ja tiedän nukkuneeni aivan liian vähän. Nousen ylös tietäen, että illalla pääsen kotiin. Kuitenkin tuo kahdeksan tunnin lakiluento on kuunneltava. Odotan sitä yhtä vähän kuin jokaviikkoista siivouspäivää.

Astuessani auditorioon katseeni kiinnittyy luennoitsijaan, joka seisoo edessä ja katsoo ylös laskeutuessani portaita. Kohtaan kiusoittelevan hymyn ja kissamaiset silmät. Tämä luento saattaa jopa olla mielenkiintoinen...

Nimim. Sauna kuumana


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja