Mainos

Eronneen pariskunnan erikoinen kuvaussessio – kuin kihlajaiskuvat, mutta ilman onnea ja rakkautta!

Oletko koskaan miettinyt, miksi vain onnellisista pariskunnista otetaan kuvia? Unohda kihlajais- ja hääkuvat, ovatko erokuvat uusi trendi?

Ottaisitko kuvia muistoksi entisen kumppanisi kanssa? Tähän ratkaisuun päätyivät toisistaan eronneet, 22-vuotiaat Harrison Bach ja Jacquleine Martin. Bach ja Martin ehtivät seurustella kolme vuotta ennen kuin päättivät lähteä eri teille liki vuosi sitten, ja opiskelemaan eri puolille Yhdysvaltoja. Eron jälkeen he ovat kuitenkin pysyneet toistensa elämissä.

– Koska olimme toistemme ensimmäiset seurustelukumppanit, ensimmäiset rakastajat, ensimmäiset kaikkea, liittyy siihen outoa nostalgiaa, Bach kertoo Someecards-sivuston mukaan.

Kun nuoret palaavat kotikonnuilleen, he luonnollisesti tapaavat toisiaan, eivätkä vähiten siksi, että heidän vanhempansa ovat parhaita ystäviä keskenään. Kun ex-pari viimeksi uutenavuotena näki toisiaan, Bach keksi oudon idean: kuvaukset, joiden teemana olisi heidän eronsa. Kuin kihlajaiskuvat, mutta ilman onnea ja rakkautta.

Kuvat täynnä tunnetta

Bach julkaisi kuvat Facebookissa, josta eräs hänen ystävistään ne bongasi ja jakoi Twitterissä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

– He erosivat. Ja ottivat kuvia, ystävä ihmettelee saatesanoissaan. 

Kuvat lähtivät leviämään, ja muut Twitter-käyttäjät ottivat kantaa kuviaan. Täydellisen hämmennyksen lisäksi monen mielestä kuvat olivat pohjimmiltaan huvittavia.

Bach puolustelee ironista kuvaussessiota.

– Kuvista välittyvä tunne ei ole näyteltyä tai teeskenneltyä, hän toteaa ja kertoo, että parin välit ovat edelleen jäykähköt eron jäljiltä.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.