Eroavan Janne Niinimaan kesä: Kalastusta ja rokkia

Ammattilaisuraansa lopetteleva Niinimaa viettää kesää eronneena miehenä, sillä jääkiekkoilija jätti Jaana-vaimonsa kanssa avioerohakemuksen Oulun käräjäoikeuteen heinäkuun alussa.

Janne Niinimaan elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet; ammattilaisura jääkiekkoilijana on jäämässä taakse ja neljän vuoden avioliittokin on tullut tiensä päähän. Jotain pysyvää miehen elämässä kuitenkin on, ja se on perhokalastus.

Niinimaa kertoi tuoreimpia kuulumisiaan viikonloppuna järjestetyssä Bermudan kannu -tennisturnauksessa.

– Tulin juuri takaisin Suomeen ennen juhannusta. Nyt alkoi vasta kelit tuolla pohjoisessakin paranemaan. Kelit ovat olleet vähän surkeita. Tässä on ollut muutenkin vähän kiirettä, sillä olin Sveitsissä pitkään, sitten kävin Amerikoissa ja Tenollakin kerran kalassa, Niinimaa kertoi.

Innokkaaksi kalamieheksi tunnustautuva Niinimaa kertoi tämän vuoden kalasaaliin olevan vielä heikonlainen, joten kalatarinoitakaan ei ole vielä kerrottavana.

– Tällä viikolla jos menisi taas Tenolle, jos olisi paremmat kelit. Heitän rannalta perholla, niin siellä oli viimeksi niin kova tuuli, ettei siitä tullut mitään. Hyvä, ettei ollut pakkasta, niin jäi saalis laihaksi. Toivottavasti nyt on parempi kalaonni, mies veisteli.

Kalastuksen lisäksi Niinimaa aikoo keskittyä oman Teatria-ravintolansa pyörittämiseen Oulussa. Niinimaa järjestää elokuussa myös Jalometalli Festival 2012 -tapahtuman.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat