Ernest Lawsonilla yksi fani ylitse muiden: "Hän elää tosi täysillä meidän kanssa tätä matkaa"

3:09
Mikä on parin mieleenpainuvin hetki kauden aikana? Katso koko haastattelu!

Ernest Lawson mittelöi Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voitosta. 

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. kauden voitto ratkaistaan jännittävässä finaalilähetyksessä sunnuntaina 28. marraskuuta. Parketille nousevat Waltteri Torikka, Ernest Lawson sekä Krista Siegfrids ja yksi heistä kruunataan kauden voittajaksi. 

Lawson oli parinsa Anniina Koivuniemen kanssa yhtä hymyä finaalipaikan ratketessa. Ensimmäistä kertaa mukana tanssiopettajana ollut Koivuniemi kiitti  MTV Uutiset Livessä vuolaasti perhettään kauden aikana samastaan tuesta. Osansa kehuista sai myös työryhmä. 

– Haluaisin uutena opettaja kiittää tätä formaattia ja työtiimiä joka täällä on, koska täällä kaikki puhaltaa yhteen hiileen. Se on ollut todella iso voimavara, hän kuvaili. 

Lawson oli samoilla linjoilla parinsa kanssa. Hän halusi kiittää myös tuesta, joka tulee sosiaalisen median kautta. 

– Toki perheen ja läheisten lisäksi ihan kaikkia äänestäjiä ja niitä ihmisiä, jotka laittaa jokaisen esityksen jälkeen valtavat määrät meidänkin Instagramiin kehuvia ja kannustavia viestejä. Niistä tulee valtavan lämmin olo. Sellainen olo, että se mitä tehdään täällä, ollaan viikon ajan stressattu ja käyty syvissä vesissä, niin se on onnistunut tuottamaan ilon hetkiä kotona, hän sanoi. 

Lawsonin Nelli-puoliso on ollut kannustamassa miestään myös paikan päällä TTK-yleisöissä.  

– Hän on kyllä meidän suurin fani. Sieltä suunnasta tulee isoin cheerleading-energia, missä hän istuu. Hän ihanasti kannustaa ja elää tosi täysillä meidän kanssa tätä matkaa, Lawson hehkutti.

Mikä on parin mieleenpainuvin hetki kauden aikana? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! 

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 28. marraskuuta klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja