Erling Haalandilla on käytössään erikoisia poppaskonsteja – altistaa itseään ääriolosuhteille etulyöntiasemansa maksimoimiseksi

Valioliigassa murskaavaa jälkeä tekevä Erling Haaland käyttää kaikki tilaisuutensa etulyöntiasemansa maksimoimiseen. 

Tähän mennessä 20 maalia 12:ssa Manchester City -esiintymisessään tehnyt Haaland on häkellyttänyt jalkapalloilevaa maailmaa. 

Aftonbladetin mukaan norjalainen noudattaa useampia erityisiä terveystrendejä. Haaland muun muassa suodattaa juomansa veden, syö karjaeläinten sydäntä ja maksaa, ja käyttää sinivalolaseja.

Sydämen ja maksan kaltaiset elimet ovat usein ravinteikkaampia kuin muut syötävät osat. Sydän on vähärasvaisempaa kuin perinteinen pihvi, mutta silti erinomainen proteiinin lähde. Huonona puolena tosin on, että se sisältää maksan tavoin enemmän kolesterolia, joten suuria määriä sitä ei suositella syötävän.

Uusimpana vetonaan Haaland on hankkinut kotiinsa kymmenien tuhansien eurojen arvoisen kylmähoitokammion. Kammio jäähdyttää kehoa lyhytaikaisesti jopa 200 asteen pakkasessa. Hoitotapa edesauttaa palautumista ja ehkäisee vammoja. Laitetta suositellaan käytettäväksi vain viiden minuutin ajan kerrallaan. 

Nähtäväksi jää, kuinka pakkashoito on purrut. City kohtaa sunnuntai-iltana vieraissa Liverpoolin.

Lue myös:

    Uusimmat