Erittäin päihtynyt ja useasti etsintäkuulutettu mies kaahasi poliisia pakoon Pirkanmaalla – pakoauto suistui ojaan ja humalainen löytyi lopulta terassilta sammuneena

Poliisi sai eilen kiinni etsintäkuulutetun erikoisen takaa-ajon jälkeen Pirkanmaalla. Lopulta Kylmäkosken vankilaan Akaalla päätynyt mies ehti muun muassa sammua pakomatkansa aikana.

Poliisi sai noin puoli kymmeneltä illalla hälytyksen mahdollisesti päihtyneestä kuljettajasta Lempäälässä. Etsitty auto tulikin poliisipartiota vastaan Tampereentiellä.

Poliisit kääntyivät ympäri ja pysäyttivät auton Nokiantielle. Kun konstaapeli pääsi jalkaisin kuljettajan kohdalle, hän lähti pakoon autollaan. Kuljettaja käänsi auton ympäri takaisin tulosuuntaansa ja se pakeni kovalla vauhdilla Tampereentietä pitkin kohti Tamperetta.

Auto ojaan ja mies lopulta vankilaan

Poliisit tunnistivat kuljettajan erittäin päihtyneeksi ja kiihdyttivät hänen peräänsä. Poliisi menetti takaa-ajettavaan hetkeksi näköyhteyden, mutta tavoitti auton pian. Auto löytyi tieltä suistuneena ojasta, mutta kuljettajaa ei autossa enää ollut.

Poliisi sai nopeasti vihjeen miehen olinpaikasta sivulliselta ja löysinkin auton kuljettajan. Hänet löydettiin makaamassa sammuneena erään rakennuksen terassilta.

Vahvasti päihtynyt mies ei suostunut puhalletukseen, joten hänet vietiin verikokeeseen Tampereen yliopistollisen sairaalaan päivystykseen Acutaan. Siellä hän lopulta suostui myös puhallutukseen ja lukema ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Miehellä oli useita voimassaolevia etsintäkuulutuksia. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mies passitettiin Kylmäkosken vankilaan voimassaolevien etsintäkuulutusten takia. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja