Erilleen miehensä kanssa muuttanut Mira Luoti Annassa: Olemme yhä yhdessä

Laulaja kertoo Anna-lehdessä nuorimman lapsensa sydänsairaudesta, aiemmasta masennuksestaan ja parisuhteestaan.

Mira Luoti muistelee Annan haastattelussa päivää, joka muutti hänen ja hänen perheensä elämän. Viime elokuussa vain muutaman viikon ikäisen Urho-pojan hengitys vaikeutui ja lopulta hänen sydämensä pysähtyi sairaalassa.

– Huusin kuin hullu. Se oli kauhea sokki, hän kertaa lehdessä.

Myöhemmin pojan sydän pysähtyi uudestaan, kun Luoti laski hänet sylistään sängylle. Hänet saatiin elvytettyä, mutta sairaalassa kului useita viikkoja. 

– Urhon sairastuminen oli pahinta, mitä minulle on tapahtunut. Mutta selviydyin.

Lapsen vakava sairaus sai Luodin pelkäämään, että aiemmasta kumppanista erotessaan iskenyt vakava masennus uusiutuisi. Luoti selätti kolme vuotta sitten kokemansa masennuksen lääkkeillä ja terapialla.

Kriisi toi vaikeuksia myös uuteen suhteeseen. Luoti ja hänen puolisonsa, Happoradion kitaristi Mika "AH" Haapasalo muuttivat erilleen alkuvuodesta. Luoti kuitenkin sanoo Annan haastattelussa, että he eivät ole eronneet.

– Viimeinen vuosi on ravistellut myös rakkauttamme. Mutta toisin kuin lehdissä on väitetty, emme ole eronneet. 

– Rakkautta meiltä ei puutu. Ja meillä on samat arvot: lapset ensin.

Mira Luoti on puhunut arvoistaan myös MTV.fin haastattelussa. Luoti osallistui MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Hän putosi kilpailusta jo toisena, mutta koki itsensä silti voittajaksi. 

– Luonto on hoitanut niin, että kun on tuore äiti, niin ei se vauva ole sekuntiakaan poissa mielestä. Hän on koko ajan ajatuksissani. Lapset ovat kuitenkin tärkeintä elämässäni. Mikään ei mene koskaan heidän edelleen.

Luoti kommentoi myös vaikeaa parisuhdetilannettaan helmikuun lopulla.

– Olen kokenut kovia, mutta mikä ei tapa, vahvistaa.

Lue myös:

    Uusimmat