Erikoiset treffit! Maajussi-Patrikin treffeille pääsee myös äiti Satu Mäkelä-Nummela: "Asetta käsitellään paremmin kuin poikaystävää"

2:32
Maajussi-Patrikin äiti Satu Mäkelä-Nummela pääsee osaksi poikansa treffejä

Trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela pääsee osaksi poikansa maajussi-Patrikin ja morsianehdokas Lindan treffejä.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot lähestyvät loppuaan kohti, mutta maajussit pääsevät viettämään kolmannen ja viimeisen treffipäivän puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Kolmannen treffipäivät maajussi-Patrikin kanssa viettää Linda. Muun muassa metsästyksestä kiinnostunut morsianehdokas on pitkin viikkoa vihjaillut toivovansa, että pääsisi treffeillään ampumaan. Toive toteutuu, sillä Patrik vie Lindan ampumaradalle trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan kanssa, joka on Patrikin äiti sekä valmentaja. 

Linda kertoo Mäkelä-Nummelalle, että hänellä on ollut vuoden verran oma haulikko, jolla on käynyt hieman ampumassa. Maajussin äiti on tiedosta mielissään. 

Kolmikko pääsee tositoimiin ja Mäkelä-Nummela neuvoo poikansa morsianehdokasta aseen käytössä. Hän muun muassa kertoo, ettei asetta saa laittaa ampumapaikalla betonille, vaan se on asetettava mustalle, muoviselle alustalle. 

– Asetta käsitellään paremmin kuin poikaystävää, Mäkelä-Nummela toteaa Lindan myötäillessä. 

Katso yllä olevalta videolta, miten harvinaislaatuiset treffit etenivät!

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja