Eppu Salminen hakattiin Hitler-vertauksesta!

Nettilehti Uudessa Suomessa Ennätystehtaan juontaja ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Eppu Salminen paljastaa, miksi hän joutui pahoinpidellyksi ja kuka hänet pahoinpiteli.

Näyttelijä-juontaja Eppu Salmisen ensi viikolla julkaistavassa kirjassa paljastetaan uusia yksityiskohtia Teatterikorkeakoulun hulluista vuosista 80-luvulta. Kirjassa käsitellään myös hänen pahoinpitelyään, joka sattui jumalanteatteri-kohun jälkilöylyissä.

Tapaus alkoi Uuden Suomen vuonna 1987 julkaisemasta valokuvasta, jossa 21-vuotias Eppu Salminen huutaa nyrkki pystyssä Teatterikorkeakoulun rikkinäisestä ikkunasta. 80-luvulla kuohuttaneiden ja sianulosteita heitelleiden jumalanteatterilaisten kapina oli kärjistynyt riehuntaan koululla.

Salminen oli ollut paikalla tutkimassa kaaosta, kun hänestä napattiin kuva. Se julkaistiin seuraavana päivänä lehdessä, mutta kuvateksti oli virheellinen ja Salminen vaati oikaisua. Jutun oikaisussa julkaistiin teksti: ”Viesti kuului: Me jatkamme töitä! Turkkalaisia Salminen pitää Hitler Jugend -porukkana.”

Hitler-vertauksen vuoksi Salminen joutui selkkaukseen koululla. Hän kirjoittaa, että Jouko Turkan vieressä seisonut näyttelijäopiskelija Taisto Reimaluoto tarrasi häntä rinnuksiin, nosti ilmaan ja heitti ulos – potkien ja lyöden häntä lisää.

Jouko Turkka: Aivan älytöntä valetta!

Uusi Suomi kysyi tapauksesta kommentit tapausta todistaneelta Jouko Turkalta, joka tyrmäsi Salmisen väitteet täysin.

– Ei se ollut mikään tappelu. Reimaluoto piti Eppua puserosta kiinni ja huusi tälle. Eihän Reimaluoto voi tapella itseään puolta lyhyemmän kanssa, Turkka nauraa puhelimeen.

Turkka kuittasi myös Salmisen kirjan turhana.

- Samanlainen kuin Ville Virtasen kirja, aivan älytöntä valetta!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat