Epäuskoinen Belinda paljastaa, kuinka "mummokalsarit" pelastivat pelottavalta tilanteelta: "Paras turvajärjestelmä ikinä"

Australialaisäiti paljastaa, kuinka uskomattomalla tavalla hänen "mummokalsarinsa" pelastivat hänet nuorisojengin kynsistä.

Australialainen sinkkuäiti Belinda Greer uskoo 10 dollarin alushousujensa pelastaneen hänet kamalalta kokemukselta.

Melbournessa asuva kolmen lapsen äiti kertoo australialaiselle News.com.au-sivustolle, kuinka nuden väriset alushousut koituivat hänen pelastuksekseen.

Belinda kömpi viime viikolla muutaman viinilasillisen jälkeen nukkumaan lempialushousunsa yllään, mutta heräsi koviin ääniin ja kovaääniseen puheeseen.

– Hyppäsin ylös ja menin katsomaan ikkunasta. Pihatielläni oli varmaan noin 20 nuorta pulloja rikkoen ja autooni nojaten, hän kertaa australialaissivustolle.

Miettimättä lainkaan hän juoksi ulos ja kertoi nuorisolaumalle soittavansa poliisit.

– En voinut uskoa sitä, kun jengi alkoi juosta kauemmas luotani. Olin epäuskoinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Paras turvajärjestelmä ikinä"

Mutta kauaa naisen ei tarvinnut miettiä, miksi nuorisojengi pelästyi häntä niin kovasti. Yksi nuorista huusi naiselle nimittäin jotain ikävää, ja kävi ilmi, että naisen pikkuhousut antoivat nuorille turhan alastoman vaikutelman.

– Hän käski minun palata takaisin sisään, koska olin alasti, eivätkä he halunneet nähdä sitä.

Nainen kertoo räjähtäneensä nauruun.

– Korkeavyötäröiset suosikkialushousuni kirjaimellisesti pelastivat minut pelottavalta jengiltä – paras turvajärjestelmä ikinä.

Edullisuudestaan tutusta Kmart-ketjun kaupasta alushousut ostanut Belinda jakoi tarinansa Kmart home decor & hacks -nimisessä Facebook-ryhmässä, josta se lähti leviämään eri medioihin. Alastoman illuusion luovia pöksyjä on kutsuttu muun muassa "voimapöksyiksi" sekä "supersankarihousuiksi". 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: News.com.au, Kidspot

Lue myös:

    Uusimmat