Mainos

"Epäilyttävä puuhastelu" kiinnitti asukkaan huomion – rappukäytävässä häiriköinyt murtovaras pahoinpiteli, jäi myöhemmin kiinni rysän päältä

Häirikkö tulistui itselleen tuntemattomaan asukkaaseen ennen murtokeikkaansa Vantaalla, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Kerrostalossa asunut miesasukas oli törmännyt rappukäytävässä itselleen tuntemattomaan mieheen ja naiseen. Asukkaan mukaan kaksikko oli ”puuhastellut” epäilyttävän näköisesti erään asunnon ovella.

Kun asukas oli kysynyt parivaljakon puuhasteluihin liittyen, mies oli tulistunut ja hyökännyt asukkaan kimppuun. Mies pahoinpiteli asukasta lyömällä tätä nyrkeillä ja harjanvarrella.

Talossa asuva mies oli puolustanut itseään ja ottanut häntä lyöneestä miehestä kiinni. Käsirysyksi muuttunut tilanne päättyi, kun huoltomies osui paikalle. Paikalle hälytettiin poliisi, mutta mies ja hänen seurassaan ollut nainen pakenivat paikalta.

Mies jäi poliisin haaviin toisen hälytystehtävän yhteydessä

Poliisi sai hälytyksen uudelleen samaan kerrostaloon. Viranomaiset olivat saaneet kerrostalon asukkailta hälytyksen, jonka mukaan joku yrittää murtautua asuntoon.

Tällä kertaa poliisi tapasi miehen ja sai tämän kiinni. Miehen tuntomerkit täsmäsivät aiempaan tapaukseen, minkä vuoksi hänet otettiin rikoksesta epäiltynä. Häirikön epäillään aiheuttaneen häiriötä saman talon rappukäytävässä kahteen otteeseen.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.  

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja