Entinen Salkkarit-tähti Johanna Puhakka vahvisti suhdehuhut – julkaisi hempeän yhteiskuvan Huuhkajat-puolustaja Paulus Arajuuren kanssa

3:22
Näin näyttelijä Johanna Puhakalta sujuu viittomakieli - katso video!

Kyprokselle rakkauden perässä syksyksi lähtenyt näyttelijä Johanna Puhakka hempeilee yhteiskuvassa Huuhkajat-pelaajan Paulus Arajuuren kanssa.

Salatut elämät- ja Rantabaari-sarjoista tuttu näyttelijä Johanna Puhakka, 27, kertoi marraskuun lopulla Instagram-tilillään lähteneensä syksyllä rakkauden perässä Kyprokselle.

Seiska-lehti uutisoi joulukuun alussa, että näyttelijän uusi rakas olisi Pafos SC:ssa jalkapalloa pelaava Paulus Arajuuri, 32, joka on myös Huuhkajien kantavia voimia.

Puhakka ei vahvistanut suhdehuhuja, kunnes hän lopulta julkaisi sunnuntai-iltana Instagramissa hempeän yhteiskuvan Arajuuren kanssa.

– Best khamir, Puhakka kirjoitti sydän-emojilla höystettynä.

Puhakka kertoi marraskuussa päättäneensä kertoa suoraan suunnanneensa syksyllä Kyprokselle, koska tahtoi kertoa reilusti tilanteesta seuraajilleen. 

– Tiedän että tässä maailman tilanteessa ei lentokoneeseen hyppääminen auringon perässä ole suositeltavaa, mutta uskon että rakkauden perässä se on hyväksyttävämpää. Kaikkia säädöksiä tietenkin vastuullisesti noudattaen, Puhakka kertoi tuolloin julkaisemassaan kirjoituksessa.

Puhakka kertoi MTV Uutisille marraskuun alussa, että on saanut näyttelijäopintonsa valmiiksi. 

– Saan ensi kuussa Lontoosta maisterin paperit. Lopputyö piti tehdä etänä. Mielenkiintoisia aikoja on eletty. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja