Entinen HJK-tähti mätti maaleja Eurooppa-liigassa – vaihtomieheltä huima sisääntulo

LASK Linzin Klauss iski ensimmäiset kaksi maaliaan jalkapallon Eurooppa-liigassa. Brasilialainen tuli toisella jaksolla kentälle PSV:tä vastaan ja puski pallon kaksi kertaa häkkiin. Linz voitti ottelun 4–1.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Klauss otettiin kentälle 61. minuutilla. 17 minuuttia myöhemmin hollantilaisvieraiden verkossa helisi, kun Klauss näytti pääpelitaitojaan Reinhold Ranftlin keskityksestä. Osuma vei itävaltalaisisännät 3–1-johtoon.

Vain neljä minuuttia myöhemmin Klauss teki saman tempun. Tällä kertaa hän puski pallon verkon perukoille Thomas Goigingerin tarjoilusta.

Ottelu oli Klaussille neljäs Eurooppa-liigassa. Viime vuonna hän tähditti HJK:ta.

D-lohkoa johtaa neljän kierroksen jälkeen Sporting, joka kukisti Rosenborgin vieraissa maalein 2–0.

Sportingilla on yhdeksän pistettä. LASK on toisena seitsemällä pisteellä tasapinnoissa PSV:n kanssa. Rosenborg on lohkojumbona nollilla.