Mainos

”Ensivaikutelmalla on väliä” – teinipoika tuli tapaamaan vastasyntynyttä siskontyttöään puku päällä

Amerikkalaisteini valloitti sosiaalisen median tyylikkäällä asuratkaisullaan.

Ohiossa asuvalla 16-vuotiaalla Iris Kesslerillä on 18-vuotias veli, Grant, sekä kaksi vanhempaa siskoa. Toinen siskoista, Olivia, synnytti hiljattain tyttövauva Carterin.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Iriksen odottaessa perheensä kanssa sairaalassa tapaamista pikku-Carterin kanssa, hänen veljensä Grant ilmestyi paikalle – puvussa ja kravatissa. Syy viralliseen asuun oli liikuttava.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Siskoni on synnyttämässä, ja veljeni saapui paikalle sairaalaan puvussa, koska 'ensivaikutelmalla on väliä'", Iris twiittasi sairaalasta.

Grantin järkeily asuvalinnan kanssa liikutti somekansaa, ja Iriksen twiitillä onkin jo satoja tuhansia tykkäyksiä sekä yli 120 000 uudelleentwiittausta.

"Järkeenkäypää. Vuoden eno", twiittasi eräs tilanteesta ihastunut.

"Oikea herrasmies. Antaa toivoa tähän maailmaan", twiittasi toinen.

Iris kertoi Buzzfeed-sivustolle, että Grantille moinen käytös on tyypillistä. Pojalla on siskonsa mukaan tapana ilmestyä erilaisiin tapahtumiin ykköset yllään. Iriksen mukaan Grant saattaa jopa tuoda kakkua välillä ilman mitään syytä.

Vastasyntynyt Carter ei ehkä muista ensikohtaamistaan tyylikkään enonsa kanssa, mutta Iris vakuuttaa, että tämä saa kuulla kohtaamisesta vuosien saatossa vielä monesti.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Irisin ja Grantin äidin, Karen Kesslerin, mukaan Grantin tyylikkyys oli tapa ilmaista kunnioitusta siskontytön syntymää kohtaan.

Lähde: Buzzfeed, Twitter

***

1:03

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.