Ensitreffit-Vera painostaa Matin seksikeskusteluun kesken ruokailun: "Jos minua haluttaisi, niin miehen pitäisi..."

1:20
Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Matti ei lämpene Veran kaksimieliselle huumorille. Katso videolta, millaisia sutkautuksia Vera päästelee.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Veran ja Matin välillä nähdään jo hieman rennompaa yhdessäoloa. Matti ei kuitenkaan täysin lämpene Veran kaksimieliselle huumorille eikä sille, että Vera painostaa hänet keskustelemaan seksistä. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version. Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality nähdään MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkovauhdilla. 

Ohjelmassa päästään seuraamaan muun muassa Veran, 29, ja Matin, 25, parisuhteen etenemistä. 11. jaksossa Vera heittää Matille kaksimielisiä vitsejä, mutta mies ei täysin lämpene Veran huumorintajulle. 

– Vera on jollain tasolla hassuttelija, mutta se miten hän, on minullekin välillä vähän hämärän peitossa. 

Kun kaksikko on menossa kauppaan, heittää Vera ilmoille härskin vitsin, joka ei tee suurta vaikutusta Mattiin. 

– Tässä kohtauksessa Masa on menossa kauppaan kassit heiluen ja kassit ovat tyhjänä. Onko sinulla jotain kommentoitavaa asiaan? Vera naureskelee ja kuvaa Mattia. 

Vera kertoo, että hän on tottunut ilkikuriseen vitsailuun ja naljailuun ja toivoo sitä myös kumppaniltaan. 

– Rivot jutut eivät ole huumorini peruspilari, Matti toteaa.

Jaksossa nähdään myös, että Vera yrittää saada Matin puhumaan seksistä kesken ruokailun. Matti ei halua puhua seksistä kesken ruokailun eikä kameroiden edessä. 

– Kyllä minä koen, että voi puhua seksistä missä ja milloin vaan. Koen, että jos minua haluttaisi, niin miehen pitäisi heittää minut tuohon ruokapöydälle ja panna. Ihan sama vaikka oltaisiin syömässä, Vera sanoo ja saa Matin hiljaiseksi. 

Aiemmin nähdyssä jaksossa Vera ei arvostanut sitä, kuinka Matti jätti hänet vähemmälle huomiolle ryhmätilanteessa. Kaksikko tapasi muut Ensitreffit alttarilla 2.0 -pariskunnat illallisen merkeissä. Vera tiedusteli Matilta, menikö tämä illalliselle vain tutustumaan muihin ihmisiin vai halusiko tämä olla hänen kanssaan.

– Kyllä minä menin sinne sinun kanssasi tutustumaan niihin muihin ihmisiin, Matti sanoi. 

Vera kertoi kameralle, että hänen epäilyksensä hänen ja Matin suhteen jatkosta kasvavat päivä päivältä. 

– Fiilikseni Matin suhteen ovat laskeneet entisestään. Hän ei käynyt kanssani hirveästi kommunikointia.

Matti puolustautui sillä, että halusi antaa Veralle tämän kaipaamaa omaa tilaa. 

– Ajattelin, että en ole koko ajan pörräämässä siinä ympärillä, Matti sanoi. 

– Minulle tuli sellainen olo, että ei häntä kiinnostanut, olenko siellä vai en, Vera kertoi kameralle. 

Vera on tuonut jo aiemmin esille, että hän on huolestunut kipinän puutteesta ja siitä, että kokee hänen ja Matin olevan eri elämäntilanteissa. 

Katso videolta, myös muut Veran härskit heitot!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja