Ensitreffit-parin rahankäyttötavat eroavat toisistaan: ”Löyhäkukkaro ja pihi”

Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähtävä Heidi on saanut hauskan lempinimen kavereiltaan rahankäyttötavoistaan.

Ensitreffit alttarilla -sarjassa Heidi on avioitunut Mikon, tamperelaisen sijoitusneuvojan kanssa. Heidi itse toimii opettajana Turussa ja hänen ystävänsä leikitellen kutsuvat häntä "löyhäkukkaroksi."

Miten heidän erilaiset rahankäyttötavat näkyvät arjessa? Tuleeko erilaisista rahankäyttötavoista erimielisyyksiä?

– Mikko on äärettömän hyvä rahallisessa taloudenpidossa. Hän on vähän jopa pihi, mutta siis tarkka rahoistaan. Hän katsoo äärimmäisen tarkkaan mihin rahansa laittaa, kun hänellä on niitä sijoitusjuttuja. Hän on hyvin paljon minua järkevämpi, Heidi kertoo.

Heidille puolestaan sijoituksia tärkeämpää on hetkessä eläminen ja matkustaminen.

– Minulla ei ole koskaan ollut mitään rahavaikeuksia  ja saan säästöjäkin kasaan. Olen silti selvästi omassa kaveripiirissäkin se, joka ensimmäisenä on laittamassa rahoja elämyksiin ja kokemuksiin, nainen pohtii.

Pariskunnan menot jakautuvat eri tavalla, ja molemmat ymmärtävät myös tämän.

– Mikko ymmärtää, että hänellä on auto, johon menee rahaa. Minulla ei ole autoa, joten ei myöskään siitä koituvia kuluja. Mikko onkin sitä mieltä, että vaikka käytänkin häntä enemmän joihinkin asioihin rahaa, niin ei siinä mitään ongelmaa ole. Tästä ei ole tullut mitään kinaa, Heidi kertoo avoimesti.

Illan jaksossa nähdään Heidi ja Mikko yhdessä muun muassa ostoksilla. Katso esimakua parin juhannuksenvietosta videolta.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVA:lla kello 21:00


Lue myös:

    Uusimmat