Ensitreffit pari paljastaa MTV Uutisten haastattelussa – vääntö yhteisestä asuinpaikasta alkoi heti vihkimisen jälkeen: "Tampere vastaan pääkaupunkiseutu"

3:59

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Mira, 32, ja Matti, 35 tutustuvat hiljalleen toisiinsa. Vääntö yhteisen kodin sijainnista alkoi heti vihkimisen jälkeen. 

Mira ja Matti ovat kerenneet tutustua toisiinsa vasta muutaman tunnin ajan, kun he kertovat tuntemuksistaan suoraan parin hääjuhlista. Jännitys vihkitilaisuudessa oli silminnähtävä.

Juhlaväki ja sulhanen jännittivät morsiamen ensikohtaamista. Matti kertoo olleensa niin jännittynyt, ettei meinannut nähdä mitään.

– Jännitin tosi paljon. Hiki valui ja se meni silmiin. Siristelin ja mietin, että toivottavasti näen. Kun hän tuli portaat alas, niin heti tuli hyvä fiilis. Olin ihan valmis sanomaan Tahdon, Matti kertoo.

Myös Miran jännitys on lauennut juhlien käynnistyttyä.

– Yllättävän rento ja vapautunut olo. Jännitys on lauennut, Mira kuvailee.

Tuore aviopari kertoo, että keskustelu yhteisestä asuinpaikasta alkoi jo heti vihmisen jälkeen. Matti asuu Tampereella ja Mira Järvenpäässä. 

– Ollaan jo aloitettu keskustelu Tampere vastaan pääkaupunkiseutu, Mira naurahtaa.

Katso videolta parin ensihaastattelu. Matti ja Mira kuvailevat toisiaan ensimmäistä kertaa. Miltä uusi puoliso vaikuttaa?

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja