Ensitreffit alttarilla puhuttaa miesten keskuudessa – keskustelu käy kuumana: "Miina on kyllä upea tyyppi"

Katsojat eläytyvät täysillä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan mukana Twitterissä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman katsojat jakavat kiivaita mielipiteitä pareista sosiaalisessa mediassa. Myös miehet ovat osallistuneet ohjelmaa koskeviin keskusteluihin hyvin aktiivisesti.

Eetun ja Rosan, Vesan ja Sinin sekä Heikin ja Miinan matkaa kohti toimivaa avioliittoa on seurattu suomalaisten keskuudessa hartaasti Twitterissä tiistaisin klo 21. Ohjelmasta käyty keskustelu on muodostunut ilmiöksi ja moni hakeutuukin Twitteriin jakamaan mielipiteitään samaan aikaan, kun ohjelmaa seurataan televisioruuduilta.

Ensitreffit alttarilla herättää ajatuksia

Joka tiistai lähetyksen ollessa käynnissä avautuvat ohjelman innokkaimmat katsojat Twitterissä parin välisistä tilanteista. Ohjelman tapahtumia ja pariskuntien arjen kiemuroita puidaan aktiivisesti myös miesten keskuudessa.

Viimeisimmässä jaksossa parit tutustuivat tarkemmin toisiinsa. Miehet olivat aktiivisia kertomaan mielipiteensä Twitterissä. 

– Tämä kyllä todistaa, että ensivaikutelma on ensivaikutelma sekä positiivisuudessaan että negatiivisuudessaan, mutta sekin on vielä niin pintaa ennen kuin antaa ajan tehdä tehtävänsä. Tässäkin suuri Twitter-raatimme veti 2/3 pareista täysin vihkoon alussa, katsoja twiittaa.

– Eetua käy vähän sääliksi, mutta ei tuota Rosaakaan viitsi hirveästi syytellä. Ei varmaan ole oikein tajunnut, mihin lähtee ja ei vain toimi. Sellaista sattuu välillä. Kaikkea hyvää hänellekin vain toivon.

– Nyt oli ensimmäisen kerran Rosa aktiivinen osapuoli, kun auttoi Eetulle märkäpukua päälle. Hienoa, iloa ilmassa.

– Miina on kyllä upea tyyppi. Hesen varpaat ei ihastuttanut ihan yhtä paljon.

– Miina ei ollut moksiskaan tuosta kämpästä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21 AVAlla!


Lue myös:

    Uusimmat