Mainos

Ensitreffit alttarilla -parilla haastavat asumisjärjestelyt – kahden paikkakunnan loukku

Tamperelaisen ja turkulaisen Ensitreffit alttarilla -parin avioliitolle lisähaasteen asettaa vakituiset työpaikat, jotka osaltaa sanelevat missä ja miten pariskunta asuu.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Heidi ja Mikko ihastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä. Pariskunta suuteli jo ennen kuin pappi ehtii edes aloittaa vihkikaavan lukemista ja parin välillä on vahvaa kemiaa.

Opettajana työskentelevä Heidi asuu Turussa ja Mikko puolestaan Tampereella. Aluksi kaksikko asettuu Turkuun ja Mikko tuo myös kissansa mukanaan.

– Siitä syystä, että minä olin heti häiden jälkeen töissä. Mikko tuli luokseni, koska hänellä oli lomaa, Heidi kertoo käytännön järjestelyistä MTV.fille.

Mikon kissa oli myös hänen siskollaan hoidossa, mutta siskon lähtiessä matkoille tuoreen avioparin piti mennä kissan vuoksi takaisin Tampereelle. Tähän vaikuttivat myös Mikon pian alkavat työt.

– Emme olleet kovin tarkkaan pidemmälle miettineet asumiskuvioita, joten loppuen lopuksi olemme viettäneet tosin paljon aikaa Mikon luona. 

– Ja kun Mikko palasi töihin, niin olimme siellä. Koska minulla jatkui vielä kesäloma, Heidi kuvailee.

Sarjassa nähdäänkin, miten Heidi ja Mikko tasapainoilevat kahden asunnon välillä. Nähtäväksi jää, muuttuvatko parin asumisjärjestelyt vielä?

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVA:lla tiistaisin kello 21:00.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.