Ensimmäinen Tanssii Tähtien Kanssa -studiopäivä ei ollut Signmarkille pelkästään positiivinen kokemus: "Aamupäivä oli aivan hirveä"

1:49
Katso yllä olevalta videolta, miksi tv-studiolla tanssiminen tuntui Signmarkista aluksi aivan kamalalta ja miten Anniina Koivuniemi kuvailee oppilastaan.

Rap-artisti Signmark on päästellyt tanssisalilla myös höyryjä.

Rap-artisti Signmarkille, eli Marko Vuoriheimolle, tanssiaskeleissa on niin paljon opeteltavaa, ettei ärräpäiltäkään ole treenisalilla vältytty.

– Tänään on kiroiltu varmasti eniten tähän mennessä. Uutta tulee koko ajan ja vanhat perusasiat unohtuvat. Voiko olla ärsyttävämpää, Vuoriheimo kertoi MTV Uutisille 2. syyskuuta.

Vuoriheimolla kroppa on kestänyt hyvin, vaikka jotakin pieniä kremppoja ja kramppeja on ollut.

– Ehkä henkisiä haavereita on tullut eniten tässä kohtaa, Vuoriheimo kertoi nauraen.

Vuoriheimon tähtiopettaja Anniina Koivuniemi veikkaa, että kilpailun pisteissä tulee luultavasti olemaan tällä kaudella paljon vaihtelevuutta.

– Ei ole yhtä ylitse muiden. Kaikilla on tiettyjä omia vahvuusalueita. Luulen, että joka viikko vaihtuu pari, joka saa kärkipisteitä, Koivuniemi sanoi.

Tähtipari pääsi torstaina 1. syyskuuta näkemään myös studiolle, miten livelähetys konkreettisesti etenee. Vuoriheimolle päivä ei kuitenkaan ollut ainoastaan positiivinen.

Katso yllä olevalta videolta, miltä studiolla tanssiminen Signmarkista tuntui ja miten Anniina Koivuniemi kuvailee oppilastaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.8. alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 29.8. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja