Mainos

Ennätyspotin voittaja löytyi! – Lohjalla Lottoa pelannut mies ilmoittautui Veikkaukselle

4:18
MTV paikalla: Tästä pikkuisesta kyläkaupasta 15,5 miljoonan euron arvoinen kuponki ostettiin

Eilen illalla arvotun ennätyspotin (15,5 miljoonaa euroa) voittaja on ilmoittautunut Veikkaukselle. Lohjalla Routionmäen MK Marketissa voittavan rivin pelannut henkilö on mies.

– Hän oli Lotto-lappuaan tarkistanut ja ollut yhteydessä meidän asiakaspalveluun. Siinä tehtiin tietyt varmentavat toimenpiteet, jotta voittajasta voitiin varmentua, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula kertoo MTV Uutisille.

Koska mies ei käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, lunastetaan voitto Veikkauksen pääkonttorilta Helsingin Pohjois-Haagasta. Veikkauksella valmistellaankin nyt ennätyspotin voittajalle järjestettävää kahvitteluhetkeä.

– Nyt etsitään voittajalle sopivaa ajankohtaa. Hän tulee sitten Veikkauksen pääkonttorille: ensin suoritetaan voiton lunastus meidän kassahenkilökunnan kanssa ja sen jälkeen on pidetään voittajalle kahvitilaisuus.

Vielä ei ole tiedossa, onko ennätysvoittajalle luvassa jotain erikoisjuhlallisuuksia. Ilkka Nisula uskoo, että näin aiotaan tehdä.

– Loton liiketoimintaryhmässä varmasti ajatukset pyörii, että miten tätä olisi sopivaa juhlistaa, kun kyse on kaikkien aikojen suurimmasta Lotto-voitosta, Nisula sanoo.

Voittajan löytymisestä kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Video: Näin voittaja vastaanotetaan Veikkauksella.

1:06

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja