Emma Watson kiittää tyylitajustaan roolihahmoaan

Näyttelijätär Emma Watson kertoo, että hänen Harry Potter -roolihahmonsa Hermione Granger on kasvattanut tähden tyylitajua.

Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson, 20, kiittää omien sanojensa mukaan Hermione Granger -roolihahmoaan pettämättömästä tyylitajustaan.

Watson selittää, että koska hän joutui elokuvissa pukeutumaan aina koulupukuun, hän halusi ilmaista itseään mahdollisimman näyttävästi tapahtumissa, joissa sai olla oma itsensä.

– Kiitän oudolla tavalla Hermionea tyylitajustani. Kun näyttelin häntä, muoti oli minulle tapa ilmaista itseäni ja erottua ainaisista koulupuvuista. Kuin sain itse pukea itseni, olin iloinen, että saatoin olla Emma ja näyttää itsestäni uuden puolen. En luultavasti olisi kiinnostunut muodista näin paljon, ellen olisi näytellyt samaa hahmoa näin kauan. Minun oli pakko samastua häneen, Watson toteaa.

– Minun ei annettu tehdä mitään! En saanut leikata hiuksiani, lakata kynsiäni, ruskettua tai käyttää rintaliivejä, jotka tekivät rinnoistani suuremmat. En saanut näyttää ihoa tai käyttää meikkiä, kun esitin Hermionea. Muoti oli tapani kapinoida, näyttelijätär jatkaa.

Watson leikkautti vähän aikaa sitten pitkät kutrinsa lyhyiksi. Hän tuntee olonsa nyt seksikkäämmäksi kuin koskaan.

– Olen aina ollut lyhythiuksisten naisten ympäröimänä. Minusta lyhyt kampaus on seksikäs, kun se paljastaa niskaa ja ihoa. Totuttelen hiuksiini edelleen. Tunsin aina, että hiukseni olivat puolittain minua, puolittain Hermionea. Lyhyiden hiusten avulla voin täysin eristää itseni tutusta roolista.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja