Emma Stone: Hollywoodin nouseva tähti

Yksi Hollywoodin kuumimmista tämän hetken näyttelijättäristä on punahiuksinen Emma Stone. Onko nainen vienyt teinitähti Lindsay Lohanin paikan tähtitaivaalla?

Näyttelijätär Emma Stone, 22, on tullut yleisölle tutuksi muun muassa hulvattomista komedioista Easy A ja Crazy Stupid Love. Vaikuttaakin siltä, että Stone on yksi tämän hetken halutuimmista Hollywood-tähdistä.

– En osaa käsitellä sitä kovin hyvin, Stone toteaa Daily Telegraphin haastattelussa.

– Olen tietoinen, että kyse on tästä hetkestä. Totta kai se on todella jännittävää, mutta aika kuluu, joten yritän arvostaa tätä hetkeä ja elää hetkessä, Stone jatkaa.

–Jos jonakin päivänä menen sekaisin siitä, mitä kaikkea minulle on tapahtunut, niin ajattelen: Anna olla, kultaseni. Se on jonakin päivänä ohi.

Daily Telegraph kysyi Stonelta, onko tämä vienyt toisen punapään, Lindsay Lohanin, paikan.

– Oikeastaan olen blondi ja värjään hiukseni punaiseksi, joten voisi sanoa, että huijaan. Minä olen huijari, hän on oikea punapää, näyttelijätär sanoo.

Lohan on viime aikoina tullut tunnetummaksi ongelmaisesta elämästään näyttelijän uran sijaan. Stonella ei tätä pulmaa tunnu olevan.

– Olen todella onnekas, että minulla on perhe ja ystävät. He tietävät, kuka olen, eivätkä he halua minun muuttuvan. Se auttaa minua pitämään asiat mittasuhteissa, punapäinen Stone vakuuttaa.

Emma Stone vierailee tiistaina 29.11. kello 16.55.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja