Emil Hallberg kertoo väleistään äitiinsä ja tanssinopettajaansa Helena Ahti-Hallbergiin: "Kun tunti on ohi, minä olen poika, hän on minun mamma"

Emil Hallberg ja Helena Ahti-Hallberg ovat tehneet onnistuneet jättämään yleensä perhesuhteet tanssisalien ulkopuolelle.

Tanssija ja Salkkareistakin tunnettu näyttelijä Emil Hallberg pääsee yllättämään äitinsä, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina tunnetun Helena Ahti-Hallbergin huippukokki Kari "Kape" Aihisen avustuksella Illallinen äidille -ohjelmassa.  

Hallbergit kertovat, että heidän perheessään äiti ei ole liiemmin kunnostautunut ruuanlaittajana, vaan ennemmin ruokahuollosta on vastannut perheen isä Eric Hallberg. Emil Hallberg kertookin ohjelmassa isänsä painottaneen hyvien kokkaustaitojen merkitystä, mikäli joskus mielii saada puolison rinnalleen. 

Äiti ja poika ovat aina olleet varsin läheisiä, onhan Ahti-Hallberg poikansa tanssiopettajakin. Hallbergin mukaan hän keskustelee äitinsä kanssa erittäin usein tanssista perheen kotonakin. 

– Tottakai, kun äiti on mun opettaja myös. Niin tanssisalilla aika paljonkin puhutaan tanssiasioista, että Emil ojenna se jalka, Emil muista sun pää ylös, eteen ja ylös, Hallberg kertaa. 

Hellbergin mukaan äidin ja pojan on aina onnistunut hyvin eriyttää se, että milloin he ovat opettaja ja oppilas tai vanhempi ja lapsi. 

– Sitä jotenkin kuvittelisi, että se olisi jotenkin nihkeää, koska se on sun oma äiti. Ehkä joillekin se saattaa ollakin, mutta me ollaan aina pystytty erottamaan ne roolit, että hän on opettaja, mä oon oppilas. Sitten kun se tunti on ohi, mä olen poika, hän on mun mamma. 

Kun Hallberg oli nuorempi, ei yhdessä harjoitteleminen kuitenkaan aina ollut aivan mutkatonta. Hallbergilla alkoi jossain vaiheessa olla enemmän mielipiteitä omasta tanssistaan, eikä tämä ollut hänen mukaansa helppoa kellekään valmentajalle. 

– Myrskyä on kyllä ollut. 

Illallinen äidille MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja