Elvis Viagra-mainoksessa oli liikaa

Tällä viikolla muistellaan Elviksen poismenoa. Legendaarisen rocktähden kuolemasta on torstaina 16. elokuuta kulunut tasan kolmekymmentä vuotta. Myös Elviksen tytär, Lisa Marie Presley on avannut sanaisen arkkunsa isästään.

Lisa Marie sanoo tuoreessa AOL:n haastattelussa, että oli suuresti järkyttynyt, kun Elviksen musiikkia käytettiin julmasti hyväksi potenssilääkkeen mainoksessa.

- Se oli ällöttävää. Joihinkin kappaleisiin meillä ei ole enää oikeuksia. Tiedän, ettemme lisensoineet sitä, Lisa Marie pahoittelee.

Lisa Marie on tehnyt isänsä muistopäivän kynnyksellä dueton edesmenneen legendan kanssa. Hän lisäsi omat lauluosuudet Elviksen vuoden 1969 In the Ghetto -kappaleeseen. Lisa Marien ja Elviksen duetto julkaistaan perjantaina ja tuotot singlestä ja videosta menevät New Orleansin hurrikaanin uhreille. Kappaleen uudelleennauhoittaminen studiossa oli Lisa Marielle tunteikas kokemus.

- Meillä oli kaksi tuntia aikaa saada lauluni purkkiin. Seuraavana aamuna kuulin raakaversion… ja… En ole koskaan itkenyt, kun olen tehnyt jotain… ikinä. Mutta jotenkin menetin itsehillintäni täysin, kun kuulin sen, Lisa Marie kertoo duetosta.

In the Ghetto -duetto julkaistaan Spinner-sivustolla perjantaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat