Elon Musk toivoo, että hänen ja Zuckerbergin välinen ottelu voitaisiin pitää Rooman Colosseumilla – kertoo jo puhuneensa Italian ministereiden kanssa

Somepohattojen ottelu näytettäisiin suorana heidän alustoillaan.

Teknomiljardööri Elon Musk sanoo, että hänen ja Mark Zuckerbergin välinen vapaaottelu pidettäisiin Italiassa.

Viestipalvelu X:n omistaja Musk uhkasi haastaa oikeuteen Zuckerbergin johtaman Metan, kun yhtiö julkaisi oman tekstimuotoisen viestipalvelu Threadsin. Threads uhkaa X:n asemaa etenkin, kun Muskin kaoottisena pidetyt uudistukset ovat vähentäneet X:n (entisen Twitterin) suosiota ja uskottavuutta.

Nokittelussa nousi esiin, että miljardöörit voisivat ottaa yhteen vapaaottelun merkeissä. Ottelun järjestämistä ei ole kuitenkaan vahvistettu.

Musk kertoo X:ssä, että ottelu järjestettäisiin ikimuistoisessa ympäristössä. Hän kertoo puhuneensa asiasta italialaisten ministerien kanssa.

Italian kulttuuriministeri Gennaro Sangiuliano vahvisti, että on puhunut Muskin kanssa hyväntekeväisyystapahtuman järjestämisestä. Hän kuitenkin sanoi, että Roomassa ei olla järjestämässä minkäänlaista ottelua.

Musk ilmeisesti toivoo, että ottelu järjestettäisiin Rooman tunnetuimmalla nähtävyydellä, historiallisella Colosseumilla, jossa on järjestetty esimerkiksi gladiaattoritaisteluita.

Tänään Musk on julkaissut X:ssä gladiaattoreihin ja latinankielisiin teksteihin liittyviä päivityksiä.

Odotettavissa paljon tuottoja

Sanguilianon mukaan mikä tahansa tapahtuma Muskin kanssa keräisi useita miljoonia euroja, jotka lahjoitettaisiin kahdelle tärkeälle italialaiselle lastensairaalalle.

Musk kirjoitti X:ssä, että kaikki tuotot menisivät veteraaneille. Muskin mukaan ottelu näytettäisiin suorana hänen ja Zuckerbergin alustoilla.

Musk sanoi, että ottelua isännöisivät hänen ja Zuckerbergin säätiöt, ei UFC-vapaaottelujärjestö.
 

Lue myös:

    Uusimmat