Näyttelijäksi aikova David Beckham tähdittää lyhytelokuvaa

Ex-futari David Beckham tähdittää lyhytelokuvaa Hollywood-körmyn rinnalla.

Näyttelijä Liv Tylerin tuottama lyhytelokuva lifestyle-brändi Belstaffille pursuaa Hollywood-tähtiä. Yksi heistä on Mirror-lehden mukaan elokuvauraa luova David Beckham.  

Beckham näyttelee lyhytelokuvassa nahkatakkiin varustautunutta kohtalokasta mysteerimiestä. Miestä piinaavat traagiset muistot kauniista trapetsitaiteilija-naisesta.

Elokuvassa vilahtavat myös supertähti Harvey Keitel,Cathy Moriarty sekä Katherine Waterston. Elokuvan nimi on Outlaws eli Lainsuojattomat.

Beckham on tosissaan pyrkimässä vakavasti otettavaksi näyttelijäksi. Aiemmin hän työskenteli Guy Richien elokuvassa Man From Uncle -elokuvassa ja hänellä on rooli myös ohjaajan tulevassa Kuningas Arthur – Pyöreän pöydän ritarit -elokuvassa.

Beckhamin lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Hollywood-tähdet Jude Law ja Eric Bana.

Beckham paljasti aiemmin The Times -lehdelle, että hänellä on peräti 13 vuorosanaa roolin pienuudesta huolimatta. 

– Tiedän, että näyttelijän työ on vaativa ammatti, mikä vaatii runsaasti erilaisia taitoja ja kuria. En haluaisi edetä näyttelijänä liian nopeasti, vaan haluan oppia siitä lisää ja harjoitella. Mutta tähän asti olen rakastanut sitä ja osaan sopeutua moniin asioihin. Olen tunnettu ihminen, joten olen tottunut kritiikkiin, Beckham sanoi.



Lue myös:

    Uusimmat