Mainos

Elokuvahahmo Aladeen: Kummola on rikollinen - kuuntele haastattelu

Brittikoomikko Sacha Baron Cohenin uusimpana hahmona nähtävä diktaattori Aladeen ilmestyy tänään valkokankaille Suomessa. Diktaattorin räväköitä mielipiteitä kuultiin jo aamulla Huomenta Suomessa. Diktaattori muun muassa piti Kalervo Kummolaa kansainvälisenä rikollisena, koska jääkiekon MM-kisojen liput ovat niin kalliita.

– Olen kuullut lippuhinnoista, ja minua kutsutaan kansainväliseksi rikolliseksi. Tunsin Saddamin, Gaddafin ja Kim-jong Ilin - ja Kalervo Kummola on heistä pahin, hohotti elokuvahahmo.

Diktaattorin mukaan Kummola on vieraillut Wadiyassa. Aladeen on itsekin urheilumiehiä. Hän on voittanut omien sanojensa mukaan 14 olympiamitalia, yhden myös naisten kilpavoimistelusta. Pikamatkoilla diktaattori toimi itse lähettäjänä ja ampui lähettäjänä, oikealla käsiaseella, muut liian nopeat kilpailijat. Jääkiekosssa diktaattori ei kuitenkaan aio kokeilla taitojaan MM-tasolla.

Elokuvadiktaattorin mukaan kaikilla diktaattoreilla on nyt vaikeaa, kun valta menee.

– Kaikki suuret diktaattorit ovat luopuneet vallasta: Kim Jong-ill, Saddam ja Paavo Väyrynen. Mutta emme me ansaitse huonoa mainettamme.

Naisputki Suomesta Wadiyaan

Uudelle presidentille Sauli Niinistölle ei sadellut neuvoja, mutta diktaattori haluaisi rakentaa putken Suomesta kotimaahansa Wadiyaan. Putkea pitkin lähetetään sitten kauniita suomalaisnaisia hänen maahansa.

Huomenta Suomen toimittajat kysyivät, voisiko varakas diktaattori hieman jeesata Kreikan eurokriisissä.

– En anna heille mitään. Euroopassa ei auta muu kuin markkinakorkojen lasku, ja Kreikka on pyyhittävä maailmankartalta. Antakaa minulle vain hiukan rikastettua uraania, ja hoidan ongelman kyllä puolestanne.

Brittinäyttelijä Sacha Baron Cohen on tunnettu erityisesti Ali G ja Borat hahmoistaan. Diktaattorina hän aiheutti kohun 2012 Oscar-gaalassa kaatamalla Kim Jong-ilin tuhkat toimittaja Ryan Seacrestin päälle. Paheksuntaa herätti tuolloin erityisesti hänen asuvalintansa. Oscar-gaalan järjestäjät olivat toivoneet, ettei Cohen saapuisi paikan päälle uuden Diktaattori-elokuvan hahmona.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.