Elina Gustafsson kertoo Nepalissa tapahtuneesta onnettomuudesta – oli hilkulla pudota jäärailoon: "Olen äärettömän onnekas"

Elina Gustafssonin kertoo Maria Veitola-yökylässä ohjelmasta saadusta palautteesta 0:39
Elina Gustafssonin kertoo Maria Veitola-yökylässä ohjelmasta saadusta palautteesta

Elina Gustafsson kertoi Nepalissa tapahtuneesta vuorikiipeilyonnettomuudesta. Hän kertoo olevansa onnekas, sillä sai pysäytettyä itsensä vain viisi metriä ennen jäärailoon tippumista. 

Entinen nyrkkeilijä ja nykyinen somevaikuttaja Elina Gustafsson kertoi MTV Uutisille Nepalin vuorikiipeilyreissustaan. Hän oli matkalla kolme viikkoa ja kiipesi matkalla 6 189 metriä korkean Island Peak -vuoren huipulle. 

MTV Uutiset haastatteli Elina Gustafssonia Sointu BorginRöyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut? -kirjan julkistamistilaisuudessa 27.4.

Reissu sai kuitenkin ikävän lopun, kun Gustafssonille tapahtui vakava onnettomuus vuoren huiputuksen jälkeen. Tällä hetkellä hän toipuu ristiluun murtumasta.

– Se on edelleen minulle hieman mysteeri, että miten se tapahtui. Mutta luulen, että jalkani alla on ollut irtokivi, mikä on horjauttanut minua pikkasen. Sen takia minulle on tullut vapaapudotus siitä narusta. Menin tosissaan 10 metriä alas vuoristojäätikköportaita. Olen äärettömän onnekas, että pysähdyin viisi metriä ennen jäärailoa, Gustafsson kertoo onnettomuudesta.

Gustafsson kertoo reissaavansa jonkun verran yksin.

– Minä rakastan reissata minun muruni Anskun kanssa, mutta sitten mulle tulee välillä sellainen tarve lähteä yksin reissuun. Tämä oli yks niistä, tämä oli tosi spontaani reissu, sain juuri toiseksi viimeisen paikan reissulta. 

Elina Gustafsson ja hänen puolisonsa Ansku Bergström nähtiin maaliskuussa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

– Me saatiin Maria Veitolan Yökylässä -jaksosta ihan älyttömän paljon hyvää palautetta, Gustafsson kertoo.

Elina Gustafssonin kertoo Maria Veitola-yökylässä ohjelmasta saadusta palautteesta yllä olevalla videolla.

Lue myös:

    Uusimmat