Elastisesta Vuoden Innostaja: Perhe valoi minuun aina positiivisuutta

Rap-artisti Elastinen on saanut Vuoden Innostaja -palkinnon. Itse mies kokee olevansa synnynnäisen innostunut.

Elastinen on valittu Vuoden Innostajaksi. Tittelin myönsivät kirjailijat Pauli Aalto-Setälä ja Mikael Saarinen Innostus – Myötämanipuloinnin aakkoset -kirjansa julkistamistilaisuudessa. Aalto-Setälän mukaan Elastinen on loistava esimerkki henkilöstä, joka jakaa innostusta ympärilleen ja osaa antaa kielteistäkin palautetta rakentavasti, kannustavasti ja toista innostaen.

Artisti on otettu saamastaan tunnustuksesta. Hän myöntää olevansa kova innostumaan ja olemaan innostaja ystävilleen. Miehelle on tärkeää jakaa energiaa ja innostusta muille ja myös saada sitä muilta ihmisiltä.

– Olen ymmärtänyt, että tämä innostuneisuus minussa on jotain erikoista, jotain joka tulee minusta luontaisesti. Minä myös itse ruokin sitä joka päivä.

– Se on kuin suihkussa kävisi, ei sitä voi tehdä kerran viikossa. Joka aamu ja ilta pitää löytää se, mikä innostaa ja antaa energiaa. Ja sitä pitää jakaa myös muille, Elastinen luonnehtii.

Elastisen innostus on peräisin lapsuudenkodista: hänen perheensä on aina valanut häneen positiivista asennetta. Miltä innostus tuntuu ja miten sen löytää?

– Innostus helahtaa päästä varpaisiin asti. Ajattele oman elämäsi superinnostavia hetkiä, mitä ne olivat, miten niihin pääsit ja hakeudu samanlaisiin hetkiin. Se ei ole väärin eikä itsekästä. Näistä hetkistä saat itsellesi energiaa ja hyvää oloa ja voit jakaa sitä muille, Elastinen opastaa.

Lue myös:

    Uusimmat