Mainos

Ei mikään tavallinen työpäivä – auton kojelaudasta pilkistänyt alligaattorin jalka yllätti poliisit

Loxahatcheessa, Floridassa työskentelevät poliisit kokivat elämänsä yllätyksen pysäytettyään auton osana rutiinitarkastusta. Ajoneuvon kojelaudan tuhkakupista törötti nimittäin alligaattorin jalka.

Poliisit olivat pysäyttäneet kuorma-auton rutiinitarkastuksen yhteydessä soisella alueella. Normaalin tarkastuksen sijaan poliisit kohtasivat näyn, joka oli suoraan kuin kauhuelokuvasta, kertoo uutiskanava CNN.

Alligaattorin ruumiinosia oli ripoteltu eri puolille kuorma-auton ohjaamoa. Aluksi kuljettaja kertoi poliiseille, että hän olisi metsästänyt matelijat vuosia sitten, mutta myöhemmin hän myönsi tappaneensa sen muutama päivä sitten – ilman lupaa.

Floridan kalojen ja villieläinten suojeluun erikoistunut yksikkö ei voinut vastustaa hupailun mahdollisuutta erikoisen löydön yhteydessä ja kuva oudosta tilanteesta laitettiin heidän Facebook- ja Twitter-sivuilleen.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alligaattorienmetsästys on laillista Floridassa, mutta vain elokuun 15. päivän ja marraskuu 1. päivän välisenä aikana ja luvan kanssa. Kuorma-autokuski odottaa nyt rangaistusta laittomasta metsästysreissustaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.