Eero Ettala: Parhaat fiilikset tulevat odottamattomina hetkinä rinteessä

Parhaat fiilikset tulevat odottamattomina hetkinä rinteessä, kertoo lumilautailija Eero Ettala.

Eero Ettala on kansainvälisesti tunnettu lumilautailija, joka elää lautailijan unelmaa: hän on onnistunut tekemään intohimostaan täysipäiväisen ammatin. Maailmalla lumilautakisoja työkseen kiertävä Eero on voittanut arvostettuja X Games, Freestyle ja Big Air -kilpailuita, ja lisäksi hänet on nähty tähdittämässä monia lumilautaleffoja. Ammattilaispiireissä Eero tunnetaan myös vaativan Double Backside Rodeo 1080 -lumilautailutempun kehittäjänä.

Eeron mukaan suomalaisuus ja Suomen lautailuolosuhteet ovat vaikuttaneet hänen menestykseensä merkittävästi.

– Suomesta tulee paljon hyviä laskijoita, koska täällä on suhteellisen huonot olosuhteet lumilautailuun. Rinteet ovat usein jäässä ja hyppyrit harvoin priimakunnossa. Myös pienet rinteet pakottavat laskijat useisiin toistoihin, päinvastoin kuin vaikka Alpeilla, joilla voit laskea tunnin yhtä rinnettä alas. Suomen jäisillä rinteillä on siis opittava pysymään pystyssä ja matalat mäet pistävät laskijat hiomaan sisulla temppujaan, kyllä siinä väkisinkin oppii.

Nokia N8 vie fiilikset hetkessä maailmalle

Lumilautailufilmien kuvaaminen sekä oman blogin päivittäminen ovat kilpailujen ohella tärkeä osa Eeron työnkuvaa lautailuammattilaisena. Eero on tottunut vaatimaan niin lautailu- kuin muiltakin varusteiltaan huippuluokan suorituskykyä, ja siksi Nokia N8 -laite kulkee Eeron matkassa sekä lautaillessa että vapaa-aikana.

Tutut pääsevät seuraamaan Eeron puuhia myös blogin kautta, jota hän päivittää ahkerasti. Eero onkin tyytyväinen oman Nokia N8 -laitteensa ominaisuuksiin, sillä HD-videon ja kuvat saa ladattua nettiin helposti suoraan laitteesta.

– Nokia N8 on lautailijan unelma, sillä sekä video- että valokuvauksen saa hoidettua yhdellä ja samalla laitteella. Erityisen fiiliksissä olen ollut Nokia N8 -laitteen HD-tason kuvanlaadusta – nyt puhelimella saa kuvattua tasokkaampia videoita kuin oikealla videokameralla.

Nokia N8 – valmis siihen mihin sinäkin

– Uusi helppokäyttöisempi ja nopeampi Symbian^3-käyttöjärjestelmä

– 12 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla

– Kuvaa HD-tasoista videota ja editoi suoraan laitteessa

– Kolme yksilöitävää aloitusnäyttöä, joissa reilusti tilaa sovelluksille

– Täydennä puhelimesi ominaisuuksia Ovi Kaupan valikoimasta

– Katso Web-TV;tä matkan päällä (mm. Yle Web TV, CNN, National Geographic)

– Ilmainen ääniohjaava navigointi yli 70 maahan

Käy tutustumassa Eeron käyttämän Nokia N8- laitteen ominaisuuksiin osoitteessanokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.

Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja