Dramaattinen pelastusoperaatio tallentui videolle Yhdysvalloissa: "Sisällä on hevonen!" – Nainen sitoi t-paitansa liekkejä pakoon rynnänneen eläimen silmille

Hevonen pelastettiin liekkien keskeltä palavasta tallista Yhdysvalloissa – dramaattinen pelastusoperaatio tallentui videolle:"Sisällä on hevonen!" 1:27
Katso videolta, kuinka hevonen pelastettiin liekkien keskeltä.

Yhdysvalloissa, Pennsylvaniassa, poliisin haalarikameraan tallentui dramaattinen tilanne, kun hevosta pelastettiin tuleen syttyneestä tallista.

– Sisällä on hevonen! kuuluu naisen hätääntynyt huuto, kun poliisit ryntäävät palavan tallin luo.

Varmistettuaan, että kaikki ihmiset ovat ulkona eräs poliisit menivät sisälle talliin ja yrittivät saada hevosen ulos. Eläin oli kuitenkin jäykistynyt kauhusta, kun liekit vieressä levisivät nopeasti heinäpaaleja pitkin.

Myös ratsastuksenopettaja Lena Obernesser meni palavaan talliin sisälle auttaakseen poliiseja.

Hän sitoi t-paitansa hevosen silmien ylle ja työnsi sitä samalla, kun poliisit vetivät sitä köydessä. Lopulta Phoebe-hevonen uskaltautui liikkeelle ja ryntäsi ovesta liekkejä pakoon.

Lena ja poliisit sekä tallissa olleet hevoset selvisivät pienillä naarmuilla vakavasta tilanteesta. Tallin muut hevoset oli saatu jo palon alkuvaiheessa ulos tallista.

– Tämä menee ehdottomasti minun kirjoissani kaikista muistettavimpien tapausten joukkoon, poliisi Kristian Hanus sanoo CNN:lle.

Katso artikkelin alussa olevalta videolta hurja pelastusoperaatio!

Lue myös:

    Uusimmat