Donald Trumpin valtavasti pituutta kasvanut Barron-kuopus, 16, edusti harvinaislaatuisesti julkisuudessa

Trumpin Barron-poika herättää huomiota kahden metrin pituudellaan. 

Donald, 76, ja Melania Trumpin, 52, poika Barron Trump, 16, nähtiin hiljattain menehtyneen seurapiirihahmo Ivana Trumpin hautajaisissa. Harvinainen hetki taltioitiin, kun Barron edusti muun perheensä rinnalla, uutisoi New.com-uutissivusto. 

Barronin näyttäytyminen herätti poikkeuksellisen paljon huomiota myös hänen pituutensa ansiosta. Melania Trump on tiettävästi 180 senttiä ja Donald 190 senttiä pitkä, ja hekin näyttävät lyhyeltä Barronin rinnalla. Hänen valtava pituuskasvupyrähdyksensä on herättänyt huomiota ennenkin ottaen huomioon, että hän on vasta 16-vuotias. 

Barron oli pukeutunut tilaisuuteen isänsä tapaan tummanpuhuvaan pukuun ja solmioon. Ivanan hautajaiset järjestettiin New Yorkissa St. Vincent Ferrerin katolisessa kirkossa, ja tilaisuudessa nähtiin Trumpin klaanin lisäksi lukuisia seurapiirihahmoja. 

Donald ja Melania Trumpin lisäksi paikalla olivat myös Trumpin aiemmista liitoista olevat lapset Erik, Donald Trump Jr, Ivanka sekä TiffanyTrump

Barron Trump on Donald Trumpin kuopus, mutta Donaldin ja Melania Trumpin ainoa yhteinen lapsi. Barron viettää hyvin salattua elämää. Hän aloitti opintonsa noin vuosi sitten yksityiskoulussa, jossa nuorten yksityisyyttä varjellaan hyvin tarkasti. 


Lue myös:

    Uusimmat