Mainos

Donald Trumpin autotallissa upeita helmiä

USA:n seuraava presidentti on kova automies. Hänen tallistaan löytyy ja on aiemmin löytynyt jos jonkinmoista kaunotarta.

Yhdysvaltain seuraavalla presidentillä Donald Trumpilla ei ole vuosikymmeniin ollut pikkurahasta puutetta. Se on näkynyt muun elämäntyylin lisäksi myös miehen autovalinnoissa.

Presidentti Barack Obama on saanut nauttia virassaan The Beast -nimeä kantavan panssaroidun limusiinin kyydistä, mutta Trumpin virkaanastujaisissa esitellään "Pedon" seuraaja.

70-vuotiaan tulevan presidentin henkilökohtaisessa autotallissa on majaillut niin Porschen koriin valmistettu RUF kuin totta kai myös auto, jollainen tulee löytyä jokaisen itseään kunnioittavan liikemiehen kokoelmista – Rolls-Royce Phantom.

Phantom ei suinkaan ole ainoa Trumpin alla ollut Rolls, sillä hänen kerrotaan omistaneen myös vuoden 1956 Silver Cloudin.

Sporttisempaa kyytiä Trumpille on tarjoillut 626-hevosvoimainen Mercedes SLR McLaren sekä syyskuussa eBayssä kaupattu vuoden 1997 Lamborghini Diablo. Auto meni kaupaksi 460 000 dollarin hintaan.

Ja totta kai valikoimista löytyy myös edustusluokan saksalainen eli Mercedes-Maybach S600.

Lähde: Auto Bild

***

1:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.