Donald Trump leikattiin pois Yksin kotona 2 -elokuvasta – presidentti kommentoi ivallisesti televisioyhtiön ratkaisua

5:23
Katso Donald Trumpin, Sauli Niinistön ja Angela Merkelin Putous-versiot!

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump reagoi Twitterissä, kun hänen elokuvakohtauksensa poistettiin.

Yksin kotona 2 – Eksynyt New Yorkissa -elokuva on monille tuttu jouluklassikko. Vuonna 1992 julkaistussa elokuvassa nähdään seitsemän sekunnin ajan myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trump. Elokuvan päähenkilö Kevin (Macaulay Culkin) kysyy mieheltä (Donald Trump) reittiä hotellin aulaan.

Kohu kuitenkin heräsi, kun kanadalainen televisioyhtiö CBC esitti elokuvaversion, josta Trump oli leikattu pois. Varsinkin presidentin kannattajille asia tuntui olevan herkkä paikka.

Fox-kanavan aamulähetyksessä kommentoijat pitivät tapausta esimerkkinä sensuurista ja Trump-vastaisuudesta. Presidentti itse tviittasi leikkisästi, ettei elokuva ole enää entisensä.

CBC kertoi joutuneensa leikkaamaan Yksin kotona -elokuvaa kahdeksan minuutin verran mainosten vuoksi. Tapaukseen ei liity mitenkään Trumpin politiikka.

Editoitu versio on esitetty jo vuonna 2014 eli ennen kuin presidentti Trump aloitti vaalikampanjansa kesäkuussa vuonna 2015. Katsojat ovat jo vuonna 2014 valittaneet Twitterissä muistakin elokuvan kohtauksista, joita oli leikattu pois.

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja