Mainos

Don Huonot lopettaa

Don Huonojen päätös lopettaa 14 vuoden ura syntyi yhteisymmärryksessä. Yhtyeeltä julkaistaan tuplakokoelma lokakuussa ja kuullaan jäähyväiskeikat.

Suomalaisen rockin kärkikaartiin jo pitkään kuulunut yhtye Don Huonot lopettaa. Yhtyeeltä ilmestyy vielä lokakuussa tuplakokoelma, ja tuolloin kuullaan myös bändin jäähyväiskeikat.

Don Huonojen levy-yhtiö BMG ilmoittaa, että suosikkiyhtyeen lopettamiseen ei liity minkäänlaista dramatiikkaa. Päätös on syntynyt hyvässä yhteisymmärryksessä yhtyeen jäsenten kesken.

- Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet kaunistelematta mulle parasta aikaa bändissä. Päätös lopettamisesta ei syntynyt yhdessä yössä vaan se on ollut pitkän prosessin tulos. Kieltämättä olo on hieman haikea, mutta nyt on uusien haasteiden aika, toteaa yhtyeen keulakuva Kalle Ahola.

Aholan mukaan Don Huonojen jäsenet tulevat kaikki tahoillaan jatkamaan musiikin parissa. Don Huonojen seitsemää albumia on myyty runsaasti yli 200 000 kappaletta. Bändi on 14 vuoden uransa aikana palkittu useilla kulta- ja platinalevyillä sekä kolmella Emma-patsaalla.

Don Huonot sinetöi uransa julkaisemalla 17. lokakuuta tuplakokoelman nimeltä Me olimme kuin veljet. Kokoelma sisältää bändin tunnetuimmat hitit, livetallenteita ja muuta ennen julkaisematonta materiaalia. Yhtyeen jäähyväiskeikat ovat Helsingin Tavastialla perjantaina 24. lokakuuta ja lauantaina 25. lokakuuta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.