Dome Karukoski paljastaa: Näistä syistä Pääkkönen ja Fránzen nappasivat huippuroolit

Leijonasydän-elokuva vakuutti hittisarjan vastaavan roolittajan suomalaisnäyttelijöistä.

Viikingit-sarjassa nähdään pian suomalaisväriä, sillä Jasper Pääkkönen ja Peter Franzén kiinnitettiin suosikkisarjan neljännelle tuotantokaudelle. Sarjassa veljeksiä näyttelevä kaksikko nähtiin veljesrooleissa myös Dome Karukosken Leijonasydän-elokuvassa.

Kansainvälisesti merkittävä projekti auttaa kaikkia suomalaisia hankkimaan jalansijaa isoissa tuotannoissa. MTV.fi tavoitti Karukosken kommentoimaan Pääkkösen ja Franzénin kiinnitystä suosikkisarjaan.

Miehen mukaan Viikingit-sarjan roolittaja Frank Moiselle näki Leijonasydämen näyttelijävalinnoista vastaaville suunnatussa näytöksessä vuosi sitten Kilkennyn elokuvafestivaaleilla. Moiselle näki heti, että miesten kemia veljeksinä toimii äärimmäisen hyvin.

– Pääkkönen ja Franzén olivat itse paikalla ja tekivät heti vaikutuksen Moiselleen. Hän lähtikin vahvasti viemään "veljeksiä" tuotannossa eteenpäin.

– Pitää ensin olla joku yksi leffa, jonka nämä vaikutusvaltaiset tyypit näkevät. Ei se tietenkään ole pelkästään Leijonasydämen ansiosta, että kundit pääsivät Viikinkeihin. He on tehneet vaikutuksen Frankkiin pitkäjänteisellä työllään, presenssillään ja sillä, että ovat näytelleet monissa rooleissa veljinä. Sen lisäksi mukana on ollut vahvat agenttitiimit tukemassa prosessia, Karukoski sanoo lopuksi.

Viikingit Subilla sunnuntaisin

Juttua korjattu 15:01: Sitaatti lisätty ja otsikkoa muutettu.

Lue myös:

    Uusimmat