DNAge Zone Action -tehohoito häivyttää juonteet

NIVEA Visage DNAge Zone Action on kehitetty hoitamaan ikääntyvän ihon yleisintä ongelmaa: ryppyjä. Sen avulla voi häivyttää suun ja nenän seudun juonteet sekä otsarypyt.

NIVEA Visage DNAge Zone Action -tehohoitoa käytetään aamuin päivävoiteen tai illalla yövoiteen päällä. Voiteessa on 3-tehoinen vaikutus. Valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ihoa välittömästi. Voiteen tehoaine, foolihappoa ja kreatiinia sisältävä DNAge -tiivisteyhdiste, tasoittaa ryppyjä pitkävaikutteisesti, jonka ansioista iho kiinteytyy. Konkreettisesti ryppyjä täyttävä silikonimassa silottaa juonteet ja viimeistelee nuorekkaalta näyttävän ihon.

NIVEA Visage DNAge Zone Action -tehohoito levitetään ongelma-alueille pyörivin, ylöspäin suuntautuvin liikkein. Tuote on pakattu näppärään tuubiin, jonka levityskärjen avulla tehohoito on helppo levittää juonteisiin tarkasti.

NIVEA Visage DNAge Zone Action tehohoitotestiin osallistuneista 79 prosenttia totesi ihonsa tasoittuneen ja kiinteytyneen. Tasoittava vaikutus koettiin välittömästi tuotteen levittämisen jälkeen.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja