Diili-Sampo Hasselhoffin Lapin-vierailusta: Olen naama vihreänä kateudesta

Diilistä ja Ylläs - Huipulla tuulee -sarjoista tuttu Sampo Kaulanen yrittää saada David Hasselhoffin vierailemaan Ylläksellä.

Tv-kasvo ja kyläkauppias Sampo Kaulanen otti uutisen Ritari Ässänä tunnetun David Hasselhoffin saapumisesta Suomeen vastaan moninaisin tuntein.

– Olin naama vihreänä, kun kuulin hänen saapuvan naapuritunturiin. Mietin, miten saisin hänet jallitettua vierailemaan myös Ylläksellä, Kaulanen pohtii.

Diili-ohjelmasta julkisuuteen noussut Kaulanen yrittää keksiä keinon, miten saisi lapsuudenidolinsa houkuteltua kotipaikkakunnalleen.  

– Penskana olen hänen ihmeautoansa ihaillut. Kyllä loppuivat hipat ja muut pihaleikit siihen, kun Ritari Ässä alkoi televisiosta! Olisi kiva päästä tapaamaan hänet, Kaulanen fiilistelee.

– Hasselhoff vaikuttaa sen verran hulivililtä tyypiltä, että ehkä hänenkin olisi miellyttävä tutustua paikalliseen kyläkauppiaaseen.

Saunomaan laskettelurinteeseen

Kaulanen mietti hetken, mitä näyttäisi Hasselhoffille Lapista. Pienen pohtimisen jälkeen mieleen putkahti varsin erikoinen ja eksoottinen aktiviteetti.

– Sen pitäisi olla jotain erikoista ja mieleenpainuvaa, joten veisin hänet Ylläkselle saunagondoliin. Voitaisiin vetää rundia rinnettä ylös ja alas ja katsoa, kumpi jaksaa pidempään, kyläkauppias naurahtaa.

David Hasselhoff vierailee Suomessa Sub-kanavalle tulevan keskusteluohjelmansa takia. Hasselhoffin ja hänen naisystävänsä Hayleyn voi bongata tammikuun aikana niin eteläisestä kuin pohjoisestakin Suomesta.

Suomen-vierailunsa aikana Hasselhoff viihtyy ainakin Lapissa Levillä, missä hänet vastaanottaa Levi Center Hullu Poron omistaja Päivikki Palosaari. 28 henkilölle suunniteltu hotellirakennus on varattu kokonaan Hasselhoffin seurueelle.

Lue myös:

    Uusimmat