Mainos

Digi-tv:n maksullisten pakettien näkyvyys laajenee

Täytelähettimien asentamisen jälkeen kanavaniput C ja E näkyvät jo suurimmassa osassa kotitalouksista.

Digi-tv:n maksullisten pakettien näkyvyys laajenee syksyn ja ensi kevään aikana.

Täytelähettimien asentamisen jälkeen Canal plus -elokuvakanavia ja urheilukanavia sisältävä kanavanippu C näkyy 95 prosentilla kotitalouksista.

Kuun alussa avattu Discovery Channelin, Eurosportin, KinoTV:n, MTV3 Faktan, Music Televisionin, lastenkanava Nickelodeonin, SVT Europan ja Big Brother 12/7-kanavan sisältävä E-kanavanippu taas leviää siten, että ensi keväänä se näkyy jo 85 prosentille kotitalouksista.

- Myös maksullisten kanavanippujen näkyvyys laajenee jatkuvasti, vaikka niillä ei olekaan valtakunnallisten televisiokanavien tapaan velvollisuutta laajaan näkyvyyteen, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Jaakko Harno Digitasta.

Maksukanavien ongelmat eivät koske kaapelikoteja

Digi-tv:n niin kutsutun E-kanavanipun vastaanotossa ilmenneet ongelmat eivät koske kaapelitalouksia. Kaapelitelevisioliiton mukaan kaapeliyhtiöiden asiakaspalvelut ovat saaneet paljon tiedusteluja asiasta.

Maksukanavista koostuva E-kanavanippu ei näy kaikissa antennikodeissa, jos talon antenniverkko ei riitä kanavien vastaanottoon.

Antenniverkon E-nipun lähetykset alkoivat kuun vaihteessa osassa Suomea. Verkko kattaa aluksi alueita maan etelä- ja keskiosissa ja laajenee vähitellen muualle. Kanavat näkyvät kuitenkin kaapelin kautta myös niillä alueilla, joilla E-nippu ei vielä toimi.

E-kanavanipussa ovat Discovery Channel, Eurosport, KinoTV, MTV3 Fakta, Music Television, Nickelodeon ja SVT Europa. Useimpia näistä kanavista voi katsella kaapeliverkkoon kytketyissä kodeissa, eivätkä ne vaadi näkyäkseen erillisiä taloyhtiöiden päätöksiä.

Kaapeliverkoissa osa kanavista kuuluu maksuttomaan perustarjontaan, osa on maksukanavia paikallisen kaapeliyhtiön valikoiman mukaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.