Mainos

Deutsche Hyp aloitti Suomessa

Eurooppalainen kiinnitysluottopankki Deutsche Hyp on aloittanut toimintansa Suomessa. Pankin pääkonttori on Frankfurtissa. Erityisesti pankkia kiinnostavat toimistokiinteistöt, kaupan tilat ja tapauskohtaisesti hotellit.

Pankin toimintatapoja, tavoitteita ja rahoitusratkaisuja esiteltiin Helsingissä 25 avainasiakkaalle, kaikki kiinteistöliiketoiminnan ammattilaisia. Pankin toimitusjohtajien puhemiehen Dr. Eberhard Schäferin mukaan Deutsche Hyp tuli Suomeen, koska Suomen taloudella menee paremmin kuin Euroopassa keskimäärin. Suomi on ainoa Pohjoismaa, joka on rahaliiton jäsen ja vuoden vaihteessa voimaan astunut uusi kiinnitysluottopankkilaki on hyvin samantapainen kuin vastaava saksalainen lainsäädäntö.

Pankin tavoitteena on tuoda pitkäaikaista likviditeettiä Suomen kiinteistömarkkinoille 100 miljoonaa Euroa vuosittain. Pankki rahoittaa mielellään kohteita, jotka sijaitsevat Helsingin, Tampereen ja Turun seuduilla ja kasvavilla kaupunkiseuduilla, jossa teollisuustuotannon bruttokansantuoteosuus ylittää julkisten palvelujen vastaavan osuuden. Sellaisia alueita ovat esimerkiksi Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Oulu ja Vaasa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.