Demi Lovato aiheutti kohun seksuaalisesta ahdistelusta – joutui pyytämään pilaansa anteeksi

Laulaja Demi Lovato sai faneiltaan kritiikkiä niskaan kerrottuaan henkivartialleen tekemästään pilasta.

VIDEO: Demi Lovato juhlistaa luonnollista kauneutta pyyhkimällä meikit kasvoiltaan.

Pop-tähti Demi Lovato joutui poistamaan twittejään ja pyytämään faneiltaan anteeksi kerrottuaan henkivartialleen toteuttamastaan pilasta. Lovatolta kysyttiin hänen parasta pilaansa, johon hän vastasi kertoen lähettäneensä maksullisen naisen henkivartiansa hotellihuoneeseen Las Vegasissa.

– Nainen käveli hänen huoneeseensa ilman lupaa ja tarttui häntä nivusista, hän meni ihan sekaisin hahahahaha, Lovato kirjoitti poistamassaan twiitissä.

Monet Lovaton faneista eivät pitäneet laulajan pilaa hauskana. Fanit nostivat esiin sen, että ilman lupaa miehen nivusista tarttuminen on seksuaalista häirintää, eikä sellaiselle kuuluisi nauraa.

Lovato vastasi faniensa pettyneisiin viesteihin kehoittamalla häntä kritisoivia ihmisiä kuuntelemaan hänen kappaleensa Warrior.

– Kuunnelkaa Warrior-kappaleen sanoituksia ja ehkä teillä on enemmän myötätuntoa ihmiselle, joka teki yksinkertaisen virheen. Kaikista ihmisistä minä tiedän seksuaalisen häirinnän, teidän ei tarvitse opettaa minua aiheesta, Lovato latasi.

– Anteeksi, jos joku loukkaantui, laulaja lisäsi.

Myös Lovaton henkivartija Max sanoi aiheeseen sanottavansa. Hän kirjoitti Twitter-tililleen, että hän piti pilaa hauskana ja ei ollut siitä moksiskaan.

– Teidän pitää aikuistua! Kyseessä oli vitsi ja hauska pila ihmiseltä, jonka kanssa on mahtavaa työskennellä, Max kirjoitti.

Lähde: Teen Vogue

Lue myös:

    Uusimmat