Deittivinkit vasta eronneelle

Avioeron jälkeen itsetunto voi olla maassa, eikä ajatus deittailemisesta tunnu mukavalta. Näillä yourtango-com -sivuston neuvoilla onnistut jälleen rakkauselämässä.

Älä jää murehtimaan eroa, vaan laita itsetuntosi kuntoon ennen treffimarkkinoille lähtöä. Ihmissuhde on kenties kutistanut oman aikasi olemattomiin, mutta nyt sinulla on aikaa tehdä mitä ikinä haluat. Harrasta asioita, joista pidät ja joista olet kiinnostunut. Harrasta muutakin kuin deittailua. Näin potentiaalinen kumppani huomaa, että olet kiinnostunut jostakin ja teillä riittää jutun juurta myös trefeillä.

Tutustu vartaloosi ja ole seksikäs

Eron jälkeen seksuaalinen itsetuntosi voi olla maassa. Harrasta asioita, jotka saavat itsetuntosi kohoamaan. Mene salsatunneille, käy tankotanssimassa, osta seksikkäitä alusvaatteita, lue seksistä ja tutustu sensuelliin puoleesi.

Hanki uusia sosiaalisia ympyröitä

Naimisissa olevat ystäväsi ovat varmasti mukavia, mutta he ovat eri elämäntilanteessa kuin sinä. On aika tavata uusia ihmisiä, jotka ovat niin ikään sinkkuja ja joiden kanssa voi pitää hauskaa. Näin voit lähteä ulos, hullutella vähän ja harjoitella myös flirttailemista turvallisessa seurassa.

Tarkkaile roolimallejasi ja opi heiltä

Tarkkaile ihmisiä, jotka ovat hyviä ottamaan kontaktia ja viehättävän vastakkaista sukupuolta. Katso, miten he kävelevät, pukeutuvat ja käyttävät elekieltä. Mitä enemmän sinulla on ympärilläsi tällaisia ihmisiä, sitä enemmän saat heiltä samanlaista energiaa.

Osta uusia vaatteita

Kurkista vaatekaappiisi ja tutki sen sisältöä. Uusi deittailu-imagosi edellyttää erilaisia vaatteita kuin se mamma-look, johon kenties sorruit oltuasi äiti ja vaimo. Mieti, minkälaisia vaatteita vastakkainen sukupuoli pitää viehttävinä. Korkokengät, hameet, kivat farkut ja naisellinen pukeutuminen vetoavat miehiin. Korosta hyviä puoliasi ja pukeudu vaatteisiin, jotka lisäävät itseluottamustasi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja