David Bowien vaimo suree somessa – "Hetken todellisen arvon tuntee, kun siitä tulee muisto"

Huippumalli Iman ei ole vielä virallisesti kommentoinut aviomiehensä kuolemaa.

Sunnuntaina 69-vuotiaana kuolleen David Bowien vaimo Iman Abdulmajid, 60, ennakoi miehensä tulevaa kuolemaa sosiaalisessa mediassa viime viikolla.

Vuonna 1992 avioituneet Bowie ja somalialaissyntyinen Iman olivat naimisissa lähes 24 vuotta.

Iman julkaisi Instagramissa ja Twitterissä miehensä tilaan viittaavia postauksia. Yhden päivityksistä huippumalli julkaisi alle päivää ennen miehensä kuolemaa.

– Hetken todellista arvoa ei aina tunne, ennen kuin siitä tulee muisto, kuvassa lukee.


– Taistelu on todellinen, mutta niin on jumalakin, sanotaan Imanin päivää ennen Bowien menehtymistä julkaisemassa kuvassa.

Iman ei ole virallisesti kommentoinut miehensä kuolemaa. Hän julkaisi miehensä 69-vuotissyntymäpäivänä 8. tammikuuta sosiaalisessa mediassa useita kuvia Bowiesta.

David Bowien kuolemaa Instagram-tilillään surrut laulajatähti Madonna puolestaan julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuttaa Imania.

– Kauniin Imanin kanssa. David Bowien tyrmäävän kaunis ja hyväntahtoinen vaimo, Madonna kuvailee kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä.

Imanilla ja David Bowiella on yksi yhteinen tytär, vuonna 2000 syntynyt Alexandria Zahra Jones. Ennen Imania Bowie oli naimisissa Angie Bowien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat