David Bowien poika palasi Twitteriin suruajan jälkeen – "Kaikki on hyvin"

David Bowien poika Duncan Jones otti aikaa surrakseen isäänsä. Nyt hän on palannut sosiaaliseen mediaan ja halusi kiittää tukijoita.

Ohjaaja Duncan Jones joutui 10. tammikuuta julkaisemaan Twitterissä sydäntä särkevän viestin isänsä, muusikko ja taiteilija David Bowien kuolemasta. Samalla hän kertoi vetäytyvänsä Twitteristä nimeämättömän pitkäksi ajaksi.

Lauantainan 44-vuotias mies palasi sosiaaliseen mediaan.

Hän postasi kuvan, johon oli piirretty peukuttavia käsiä sekä teksti ”Kaikki on hyvin”.

– Hei kaikki. Haluan vain kiittää teitä kaikkia uskomattoman lämpimistä sanoistanne ja ajatuksistanne. Alan pikkuhiljaa siirtymään takaisin Twitteriin, hän kirjoitti julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Kuolinilmoituksensa jälkeen Jones ei ole julkaissut mitään isäänsä liittyvää. Sen sijaan hän alkoi käydä keskustelua tietokonepeli World of Warcraftista.

Hän julkaisi useita kuvia World of Warcraft -aiheisista nähtävyyksistä, vaihtoi koodeja ja kokemuksia pelistä. Hän myös puhui pelistä tehdystä elokuvasta, jonka hän on ohjannut. Elokuvan pääosassa nähdään Viikingit-sarjasta tuttu Travis Fimmel.

Aiemmin Jones oli uudelleentwiitannut herkistyttävän kirjeen lääkäriltä, joka halusi kiittää David Bowieta tämän tavasta kohdata ja käsitellä kuolemaa sekä sairautta.

Lue myös:

    Uusimmat