Danny Hämäläisestä: Jyrki - minun maailmassani Sinä olet Supertähti

Suomalaisen viihdemaailman kestotähti Danny muistelee eilen yllättäen menehtynyttä ystäväänsä kirjailija Jyrki Hämäläistä verkkosivuillaan. Pitkäaikaisella yhteistyökumppanilleen kirjoittamassa muistokirjoituksessa Danny alias Ilkka Lipsanen muistelee lämmöllä hänen ja Hämäläisen pitkää yhteistä taivalta.

- Tutustuin Jyrkiin syyskuun 10. päivä 1965 Tampereella kun nauhoitimme Ohimennen-ohjelmaa. Samaisessa Pirkka-studiossa istui myös ensiesitystään odottava Irwin Goodman. Jyrki ja Mape Veijalainen juontaisivat Jarmo Porolan tuottaman ja ohjaaman tv-ohjelman - Suomen kaikkien aikojen nuoriso-ohjelma oli syntymässä.

Danny kiitteli vuolaasti Hämäläiseltä saamaansa tukea ja kertoi olevansa ikuisesti kiitollinen kaikesta ystävänsä antamasta kannustuksesta.

- Muistan, miten sain nuorena aina kuulla, että "popura on hetken huuma ja että kohta se loppuu sulta kuitenkin". Jyrki oli minulle sen sijaan se ystävä, joka kertoi, että amerikkalaisessa viihteessä oli liuta kannustavia esimerkkejä, kuten Frank Sinatra ja Dean Martin, jotka loisivat tosi pitkän uran ja tekisivät työstään koko elämänkaaren kattavan työrupeaman. -Kyllä sinäkin siihen pystyt, hän vakuutti vuodesta toiseen.

- Se, että olen saanut elää nämä vuosikymmenet Jyrki elämää läheltä seuraten on ollut minulle etuoikeus. Siksi haluan nyt kirjoittaa näiin: “ Jyrki - minun maailmassani Sinä olet Supertähti, nyt ja aina !”

Koko muistokirjoitus on luettavissa Danny virallisilla nettisivuilla.

Danny on myös tänään MTV:n Viihdeuutisten haastattelussa ja tuon haastattelun löydät näiltä nettisivuilta myöhemmin tänään!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat